Zdravim, velmi casto mavam ovulacne spinenie ba az krvacanie...aj bolest podbruska skoro ako pri menzese...2 roky sa snazime o dieta a nedari sa...nemoze to mat daku spojitost? Niekedy sa stane ze mam to spinenie az do prihchodu menzesu, takze chodim s vlozkou veeeeelmi casto a dlho..je to neprijemne....diki za rady
@simona8a a gynekológ čo nato? Môžeš mať cystu, myom, problémy s krčkom
@simona8a Ja to mám rovnako. Gynekológovia tvrdia, že je to v poriadku. Niektoré ženy to tak majú. Ako samoplatca som bola u troch. Dokonca aj tu v zahraničí. Čo je výhoda (u mňa), je menštruácia. Trvá menej dní a ja ju mám bezbolestnú. Ovuláciu som mala predvčerom vaječné bielko akoby. (vtedy je najvyššia možnosť otehotnenia).
Včera večer zase takú pichľavú, neznesiteľnú bolesť. Verím tomu, že o 2 dni príde to špinenie ako píšeš. Je to v malom množstve, ale hej treba intímka. Chodím na gyn. prehliadky pravidelne, ale jedine antikoncepciu mi ponúkli ako riešenie.
Ak spinis od ovulácie po MS tak to nebude ovulacne krvácanie ale skôr zdravotný alebo hormonálny. Co na to gynekológ?
@simona8a Inak mne sa toto prvýkrát objavilo po mojom veku 35. Dokonca som mala 1 rok akože normálnu ovuláciu. Čiže bez toho špinenia. My, keď sme sa snažili o bábätko, strašne som sledovala svoj cyklus. A zase to “bielko” som nemala nikdy. Otehotnela som možno po 1 roku snaženia sa. Po pôrode som mala cyklus v poriadku, ale po mojom veku 35, neviem … proste je to iné, zmenilo sa to. Za to úplne presne viem, kedy mám ovuláciu. 😁
@adules ja mam vsetky vysetrenia za sebou..ku gynekológovi chodim ako na klavir...a nie jednemu...vsetci tvrdia, ze mam vsetko v poriadku...mne sa to ale nezda normalne..zijem v zahraničí a tu mi lekarka povedala, ze su take zeny ako ja a mam sa s tym zmierit...chore....aj menzes mavam bolestivy a silny...hormonalne lieky nepomohli a antikoncepciu nechcem nakolko sa snažíme 2 roky o dieta....po prefukoch som aj otehotnela, ale odislo to..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to nebude ovulačné krvácanie ale iný problém, mala by si ísť na vyšetrenie, možno máš cystu..nečakaj a chod k lekárovi.