Ahojte baby chcem sa spýtať či mi viete poradiť, či by toto mohli byt ovulačné bolesti.
Mám 26 predtym som taketo bolesti nemala, minulý mesiac pred menštruáciou ukrutne bolesti brucha, prsia velmi naliate, bolesti bedier - ale ze nieco neskutočne, tomuto nechápem normalne na dotyk ma bolia kosti, bolest krizov a ked prisla ms, cely zivot ju mam velmi boelstivu ale mam pocit ze kazdym mesiacom sa mi to zhorsuje, tato ms bola masaker. Tento mesiac znovu uz 3 dni ma bolia strašne bedrove kosti na dotyk a dnes doobedu ma bolelo brucho konkrétne vaječníky asi 10 min v neustálom krčí. Predtým aj teraz som mala vytok, ktorý kyslo pachol, biely... Citala som kadeco po nete ale neviem uz fakt ci ist radšej za dr ci je to nieco co by mal riešiť alebo radsej nechat tak... Podotýkam deti nemám.. Vdaka
Moze to byt cokolvek, endometrioza, hormonalna nerovnovaha, cysta, zapal. Radsej ries s dr.
@colsami v novembri 2022
ja takto mavam ked dostanem mykozu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kedy si bola naposledy na gynekologickej prehliadke?