Ahojte ženušky, tie ktoré ste užívali clostilbegyt , ktorý deň cyklu ste mali ovulaciu ? Ja mám od lekárky určené užívať 2 deň menstruacie po dobu 5 dní. A potom vraj ovulka príde tak cca 10-18den cyklu. Čiže snažiť by sme sa mali v tomto období. Akú máte skúsenosť ?
@lucy3080 pri clostyle sa vzdy robi sono okolo 11-13.dna.. mne ovulka bez/s clostylom chodi ten isty den ako obycajne, nic sa tam nezmenilo... telo ide svoj proces no...ale vajicok viac.
@sammantha125 nespomínala mi lekárka že mám prísť na sono. Len že sa máme s muzom snažiť tak okolo toho 10-18 dňa cyklu.
@lucy3080 ahoj, ja so užívala od 3-7 dňa na 11deň som išla na sóno.
Clostyl mal 4 cyklus. 2x nič žiaden dominantný folikul. 2x bol, teraz čakám či príde mrcha.
@lucy3080 ja som užívala 1x večer po dobu 5 dni a mám prist 11-12 deň na sono 🙂 , keď uzivas takéto hormóny by to MALO byt sledované . Je to aj v letáčiku napísané .
@lucy3080 tak to potom neviem. Ja som vzdy sla cca 10-11 den na sono a este som aj pichala Ovitrelle na ovulaciu. A povedali mi kedy cca mat styk.
@sammantha125 a pomohlo ?
@lucy3080 trvalo to dlho, ale ano v decembri som si nasla darcek //.
@elisabetta14 ahoj , no čo ako ? Zadarilo sa? Ja začínam akurát tretí cyklus . Predosle dva nič ☹️
@lucy3080 ahoj, nezadarilo sa 😢
@elisabetta14 nový mesiac , nová nádej … držím palce snáď sa dočkáme vytúžených čiarok už čoskoro
@lucy3080 už nemôžem užívať clostilbegyt, čiže jediná možnosť je umelé oplodnenie. 😭
@elisabetta14 joj tak to ma mrzí . Koľko vlastne sa to môže užívať ? Len polroka a po 3 mesiacoch jeden mesiac pauza však ? Ah no ak je to takto ja mám ešte poslede 4 pokusy
@lucy3080 ja som ho mala 3x potom dva mesiace pauzu potom 2x. Teraz sa máme rozhodnúť ako ďalej.
Ahojte mam zacat uzivat clostilbegyt 2 tabletky za den.Len mam problem s prehltanim tabletiek je mozne je pohryst alebo rozdrvit.?Dakujem
lucy3080 dakujem za odpoved asi skusim rozdrvit. V poslednom case mam problem s tabletkami aj s drobnyma. Len dufam,ze to nebude mat nejaky neziaduci alebo iny ucinok ked ju rozdrvim.
@elisabetta14 nemate nahodou na predaj clostil?
@tina121212 nie nemám. Ja som využívala všetok.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucy3080 lekar by ti mal urcit kedy prist na sono aby podla velkosti folikulov videl kedy cca ovu nastane. Inak sa to asi neda urcit.