Ahoj. Potrebujem poprosit radu. Ms som dostala normalne na cas, po prvom dni silneho krvacanIa ostatne dni boli slabsie a skor spinenenie a tehotensky test je 5 dc slabo pozitivny... V den ms som mala test negativny urcite. Ovulacny test bol v strede cyklu pozitivny, takze mi to nejde do hlavy, ovulacia nemohla byt posunuta. Stalo sa to niektorej? Test som dnes spravila lebo zvyknem silno krvacat aspon 2-3 dni, a dalsi 3 dni slabsia ms.
Ovulacia sa mohla posunut...ani ovulacny neznamena hned ovulaciu - niekedy sa LH "rozbehne" na dva krat... otestuj zajtra, ci zosilnie.
Niektoré ženy keď majú pozitívny tehotenský test tak majú aj pozitívny ovulacny test ..zvýši sa im hladina LH
ja som v roku 2015 prekonala spontánny potrat a tiež som nechápala, kedy a ako som stihla otehotnieť.. posledný júnový týždeň som mala menzes a dosť silný, 14. júla som bola v nemocnici pre krvácanie a doktorka mi povedala, či viem o tom, že som tehotná.. nechápala som a doteraz neviem, kedy a ako sa to stalo.. ale zrejme všetko je možné, len u mňa to vtedy nedopadlo dobre..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj ovulacia sa kludne moze posunut