Zienky, chystam sa testovat 1x ovu testami a ked som sa tento mesiac sledovala, tak som mala ovu asi 23DC a MS mavam na 28DC. Neviem ci to ovu mohla byt, tak "tesne" pred MS. Ako to mate vy? Staci ak napisete 23/28(ovu/ms). Dakujem za odpovede
@veronikaszabova ja som citala, ze ked je neskora ovu, ze sa moze posunut aj ms. Ci?
No uvidim ako mi dopadnu ovu testy a asi ich zacnem robim hned od ukoncenia ms a podla vysledku skocim k dr.
Ak mas pravidelne kratku LF, ries to s gynekologom. Menzes sa ti nemusi posunut.
19/31
najlepšie je toto riešiť priamo s gynekologom, sledovať dozrievanie vajíčka tzv.folikulometria, mne takto zistili, že mám ovuláciu už na 11 deň cyklu, namiesto 14 deň ako som si myslela
Áno môže...ale ak sa neposunie tak je to krátka lutealna fáza....hormonálnu profil skontrolovat
Môžeš to tak mať a kľudne aj ovu 2x mesačne ja som pri 29 dňovom cykle otehotnela pár dní pred menzesom.najlepsie je chodiť na folikulometriu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak mas ovulaciu 23 den a ms 28dc, mas strasne kratku lutealnu fazu - to moze sposobit to, ze sa nestihne oplodnene vajicko uhniezdit a odide von s menstruaciou.