Ovulácia po skrátenom cykle?

jaja8_9
20. nov 2018

Ahojte, mam otázku... Ak mi nedpzrievali vajíčka v minulom menstruacnom cykle bola mi podaná vyvolavacka, MS skm dostala za 2 dní je možné že môžem mať už ovulaciu tento cyklus? Ďakujem

karmela
20. nov 2018

@jaja8_9 áno olulaciu má zdravá žena každý cyklus len niekedy sa stane že folik nepráskne alebo nenarastie do potrebnej veľkosti a nedá telu signál že má prísť ms.Nemusi sa ti to opakovať ale moze.Treba skúsiť odsledovať hlien,ovuláčnymi testikmi alebo naj meraním bazálnej teploty v tej som laik.A ak by sa nedarilo treba požiadať gynekológa o folikometriu.Drzim palce na skóre // na tehu teste

jaja8_9
autor
20. nov 2018

@karmela ďakujem krásne 🙂 v auguste som vysadila antikoncepciu prvá ms prišla druhý cyklus mesiac meskala preto ta vyvolavacka a vraj mi nedozrievaju vajíčka ale nepochopila som či ten cyklus predtým alebo nastalo už. Alebo dúfam ze po tejto ms mi ovulka príde normálne

karmela
21. nov 2018

@jaja8_9 skús tabletky agnuscaston sú na úpravu cyklu aj ako podpora na ovulaciu.Mne pomohli len teraz sú už na predpis.Alebo trosku vyčkaj ak si trpezlivá či sa to neupraví samo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre