Dobre ráno. Doteraz som nikdy nemala problém čo sa týka ovulácie, vždy som vedela kedy ju mám. Som 4 mesiace po missed abortion a začali sme sa s muzom znova pokúšať. Prikladám fotku ovu testov, oni vôbec nesilneju :( dnes som 12DC a testy úplne bledé. Ma niektorá z vás úplne posunutú ovu?
@oli2782 joj 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@oli2782 je možné, že sa mi tak posunula?
Mas este cas, rob pekne dalej ovulacne testy... ja mam 29 dnovy cyklus ako hodinky - ale ovulacia mi kolise medzi 13. a 18.dnom ... pozitivny je doslova v den ovu alebo je ovu doobeda na to... my sme tiez 4 mesiace po kyrete, ovu pekne takyto, tento mesiac 13.den cyklu (takze pre mna velmi skoro), na ultrazvuku dva zrele folikuly...tak uvidime, ci aspon jeden trafime... mne to vzdy rychlo stmavne...
@anjelicek26 ten posledný je super 🙂 aha, takze sa nemusím obávať, môžem sa opýtať, ste z toho celého už otrasení? Ja som dva mesiace bola úplne mimo
Myslim, ze clovek nezabudne nikdy na to, co sa stalo... hlavne ked sa teraz blizi termin porodu... snazim, velmi sa snazim - orientovat dopredu, som prilis pozitivny clovek, aby som dovolila, aby ma to stiahlo uplne dole..aj ked prve dva-tri tyzdne boli strasne...zistili mi problem zo stitnou zlazou, streptokoky v maternici...takze asi toto v kombinacii bola pricina potratu...oba problemy su uz vyriesene, streptokok prelieceny, stitna zlaza nastavene lieky...tak dufam, verim, ze nam bude coskoro dopriaty maly zazrak ♥
@anjelicek26 verím a myslím na teba by sa podarilo ❤️
Možno by ti pomohlo aj meranie BT
@guga79 nemám s tým vôbec skúsenosti 🤔
Ja som si sice ovu testy nerobila ale taky presny cyklus aky som mala po ma som mala predtym vzdy len pri antikoncepcii..ale uzivala som pupalkovy olej,alchemilku prve dva tyzdne cyklu a inofolic.nove tehu uz v tretom cykle a dopadlo to dobre..drzim palce
@anjelicek26 prosim ta, ake su to ovulacne testy?
@gabrielamodrykonik easy@home ovulacne testy....ale aj David ukazuju dobre, toto su predvcerom-vcera-dnes...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zabudla si pridať fotky ale na 12DC ešte nič neznamená. Ja mám len okolo 18tého dňa a dovtedy bledé testy 🙂