Ovulácia po MA

wiwihc
25. júl 2018

Ahojte dievcata, chcem sa spytat ako ste to mali s Ovulaciou po MA. V Maji som potratila, po 2 tyzdnoch som dostala menzes. Po menzese som sla k lekarovi, povedal mi ze mam vo vnutri vsetko v poriadku a mozeme skusat babo. Kupila som si ovul. pasiky no aj minuly mesiac mi ukazovali stale negativne. Tento mesiac mi menzes meskal 4 dni a teraz by som mala mat ovulaciu no staale mi ukazuje negativne. Prosim mate s tym skusenost?

pininka
25. júl 2018

Vykasli sa na tie testy, su nespolahlive. Ani mne nic neukazovali napriek tomu ze som vedela ze mam ovulaciu, a aj som otehotnela. Sleduj svoje telo, pozeraj hlien alebo si meraj teplotu a bude to ok. Ja som po potrate otehotnela za tri mesiace na prvy sup.

kvecinka321
25. júl 2018

@pininka ma pravdu mne teraz tri mesiace ukazovalo neg ovu testy a som zostala z toho vystresovaná hlavne preto že som po MA v 22tt a odvtedy mi ms nechodila vôbec pravidelne... posledný cyklus som mala dokonca 16 dni... tak som si povedala že kašlem na to len vyhodené peniaze a od tohto cyklu meriam teplotu a beriem inofolic tak hádam zaberie a sa mi to dá do poriadku a v tom lepšom prípade aj bábätko bude 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre