Ahojte...prosim skusenejsie: ovulacia uz prebehla? Vacsinou mavam 32-35 dnove menstruacne cykly, ale sem-tam aj 28...najsilnejsia je ciarka pri 12 dni, ale to sa mi zda prilis skoro...dakujem krasne za rady
Podľa mňa to môže byť, aj keď asi nie pravidelne.
Mozes mat aj 12 den...a ta ciarka nemusi byt ze uuuplne rovnako silna...ja som mala vzdy slabsiu ciarku a ovulaciu som mala...a aj som ostala tehotna...ja som po skonceni menstrulacie mala sex kazdy druhy den az do zaciatku zas novej menstruacie...takto mi ta ovulacia neusla...
@bejby21
@lilyianka
@tatisna
@veronika4495 baby toto uz bude ovulka? Test robeny asi pred pol hodinou
Akurat som chcela napisat ci si dalej testovala.. Ja mavam cykly 32-36a ovulu 20-21dc takze pravdepodne teraz bude
@zesaw tie na 12dc nemas pozitivne alebo si presvihla vrchol ale skor ju mas az teraz
Alebo di uz tehotna 😀😀
Ajoj ja mam 28 dnovy cyklus a hned po menstruacii asi na 10den mam ovulaciu.Dokonca som vtedy aj otehu pred 9 rokmi
Čiarka je dosť silná,mohlo by to byť ono. 😊
@zesaw ahoj, ja som pouzivala tieto iste ovulacne testy a mne tiez takto slabo ta druha ciarka ukazovala (ja mam 28dnovi cyklus a ovulka zacala pri 12dni ) a bola to isto ona pretoze o 2tyzdne uz boli aj dve ciarky na tehotenskom teste☺☺
ja mam tak 30-dnové cykly a vždy som si merala ovulaciu neskoro - prešvihla som to.nikdy mi nevyšiel pozitívny test.... A tak som začala merať hned po menštruácii a zistila som, že mam ovulaciu už na 12.den. Teda plodné obdobie mi začína hned po menštruácii...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zesaw Ahoj. Myslím, že zatiaľ ovulka ešte nebola.Testovacia čiarka musí byť rovnako výrazná, alebo silnejšia ako je tá kontrolná. Je možné, že ovulka ešte iba bude 😊.