Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍
@anyvictory ďakujem krásne za odpoveď 🙏Všetko dobré prajem
@srnka333 ďakujem, už prenášame pár dni tak to vyzerá na vyvolávanie, keďže malej sa nechce von 😆
myslíš že ovulácia ešte nenastala keďže ja som mala stik 7.4. a 14.4. menzes bol 5.4. a trval 5dni ja som v živote nepoužívala ovulacne testi ale vyskúšam to ja som stoho už nervózna prečo mi takto hapruje ten cyklus raz mám 28,29,20som zvedavá aky budem mať budúci mesiac potom neviem kedy mám aj tu ovulaciu
🤷
@srnka333 po konizacii sme sa začali snažiť trvalo to niečo cez rok tehotenstvo prebehlo super žiadne rizikové a pôrod som mala strašne rýchly a dobrý.. O druhé sme sa snažili dva roky skončilo to ale potratom v 9tt(to vôbec nepripisujem konizacii) a teraz som opäť tehotná v 15tt tak verím ze bude všetko v poriadku..
14.4 sme malý s mužom styk kedze na ovulačnom teste sú dva prúžky môžem otehotnieť?
@mattkpd ďakujem,🤩 Bola som tam tento týždeň vo štvrtok a našiel mi folikul 20 mm tak uvidíme či sa zadarilo. Ak nie tak samozrejme pôjdem to riešiť znova s ním- sme sa tak s ním dohodli. Ale to skúšanie a čakanie je hrozné 🙈😭 A to prvého drobčeka sme splodili hádam mesiac po snažení. Sama nechápe čím to je. A ty sa teraz ako cítiš? Zatiaľ tehotenstvo je oka?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@srnka333 konizácia v roku 2018 a za pár dni rodím, tehotenstvo bez problémov, pracovala som až do materskej a podarilo sa mi otehotnieť hneď ako sme sa začali snažiť.