Ahojte kocky. Idem prvykrat v stredu na IUI. Mala som stimulovane vajecniky 10 dni, dnes na ultrazvuku 2 folikuly 22 a 20 mm. Za pol hodinu si mam pichnut pregnyl. Moja otazka ale je: co ked ovulacia nastane ovela skor ako do 36 hodin? IUI mam v stredu rano. Ja uz ale teraz citim pichanie vajecnikov ako pri ovulke. Co ked to nestihnem a v stredu rano uz bude neskoro??
A podarilo sa? Ja idem prvykrat, tak som z toho celeho trocha paf.
@janulajanula1977 pozri si diskusiu IUI úspešne hneď na prvýkrát, pravidelne sa tam prispieva. Neviem aký spermiogram má tvoj manžel, ak je to ok, tak by som pre istotu skúsila aj dnes doma 😉 aby ste to nepremeškali. Ja som si pichala pregnyl tesne po zákroku a u nás to teda na prvý krát vyšlo 🙂 ono spermie si na vajíčko počkajú, ale ono čakať nebude...
@janulajanula1977 nepodarilo...ale u nas bol zdravotny problem o ktorom sme este v case IUI nevedeli. 🙂
U nas sa podarilo az neskor IVF.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulajanula1977 no tak to proste premeskate...aj to sa moze stat. Mali by prasknut za 36 hodin ale stat sa moze všeličo.
Mna to ked sme sli na IUI tiez stresovalo velmi.