Ovulácia cez menštruáciu

2. júl 2021

Ahojte zienky , prosím Vás je možné že by počas MS bola aj ovulacia ?? Som 2DC a okrem MS mám veľmi veľa egg hlienu .. toto sa mi stalo prvý krát. . Čo si myslite .
Ďakujem 🙂

miankass
2. júl 2021

Zdravim ta, pochybujem.

lucia147852
2. júl 2021

Môže sa to stat. Sú ženy čo vedia otehotnieť len cez ms.

dejna_
2. júl 2021

Ja mám tiež veľa hlienu cez menštruáciu 🙈 a tiež sa pohravam s touto myšlienkou a dokonca tu nedávno písala žienka ktorej lekár odporučil styk 1-3-5 deň menštruácie a je tehotná ...takže všetko je možné 🤷...ja som sa len dočítala že to môže byť ako keby zátka hlienova že sa môže maternica čistiť...

autor
2. júl 2021

@lucia147852
@dejna_ zatiaľ nemám nejako extra silnú MS ale tento hlien má normálne prekvapil 😂ale ako píšete baby , že všetko je možné .. a u mna asi duplom 😂 ja som dokonca pred dvoma mesiacmi užívala progesteron ktorý blokol ovu a keď po 10dnoch som ho vysadila ovu naskočila ako keby nič 😂ten cyklus bol skoro 50dnovy , a aj lekárka na sone potrvdila tekutinu po ovu .. takze asi všetko je možné 🤷🏼‍♀️

sense
2. júl 2021

Nemám síce skúsenosť s ovulkou cez ms ale mávam kratšie cykly 22-23 dňové a mavam ovuláciu podľa hlienu a testov plus raz potvrdenú lekárom na 8DC.

any_soj
2. júl 2021

Bežne máš ako dlhé cykly? Úplne kľudne môžeš mať tento jeden kratší s ovu už o pár dní. Nie je to nič nezvyčajné. Ak je to ovulácia, potvrdí to buď bazalna teplota alebo následne to, že tento cyklus bude krátky (ms nejakých 14 dní po ovulácií - ešte je aj otázka, ako dlho tvoje telo vopred tvorí plodný hlien).

summersunny94
7. okt 2021

Ahoj ako si dopadla si tehu? Ty si užívala progesterón a blokoval ti ovuláciu? Lebo ja mám tiež nasadený progesteron od 18DC , neviem však podľa čoho mi ho nasadila DR. Presne v tento deň cyklu, keďze ani ona ani ja nevieme kedy mám ovuláciu (nepravidelný cyklus, polycystické vaječniky mám). Beriem ho 2 mesiace ten progesterón, MS sa mi upravila na čas , ale tehotná nie som (teda je možné že ten progesterón blokuje ovuláciu, ak ju mám napr. 23 DC). Ty teda keď si vysadila progesterón, tak si mala hneď aj ovuláciu? 🙂 Ďakujem ti za odpoveď, moc mi pomôžeš 🙂

autor
7. okt 2021

@summersunny94 ahoj nie niesom tehu 🙂 radšej ak nevieš či ovu prebehla určite ho nenasadzuj.
Ja mám tiež PCO , ono sa to upraví na chvíľku len .. ale to nevyrieši problém ja som brala progesteron vyše roka a alurat som z neho pribrala lebo je to hormón .keď ho vysadis neni nikde zaručene že cyklus ti zostane pravidelný ..
no jasne že blokuje ovuláciu progesteron .

summersunny94
7. okt 2021

A v tej cyklus keď si ho vysadila , tak v ten cyklus hneď prebehla ovulácia ? 🙂

autor
7. okt 2021

@summersunny94 no to bol skôr zázrak 😃to sa nestáva často . Lebo ja som ho nasadila v case ovu a to som nevedela , a hneď po vysadení prebehla , išla som na sono a doktorka nechápala 😃

summersunny94
7. okt 2021

Ale tak nemáš teda anovulacne cykly, niekedy ti ovu prebieha ,a teda neprebiehala ti kvôli zle nasadenému progesterónu , ktorý ti ju blokoval. Oki skúsim tento mesiac nebrať ten progesterón, možno mi taktiež blokuje ovuláciu 😳

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre