Ovulácia bez hlienu

zuzik92
16. máj 2013

Ahojte mam otazku, ci ste niektora mali to co ja.
Mam ovulaciu potvrdenu lekarkou v strede cyklu avsak bez ovulacneho hlienu. Ovulacny hlien ( tahavy priesvitny) mam vsak 1-2 .den menstruacie...
Lekarke som ten hlien cez menstruaciu spominala ale nijak nereagovala. Objednana som k nej znova na buduci stvrtok.

mariankamk
16. máj 2013

@zuzik92 hlien pocas MS je prirodzeny - posva sa samocisti... a ovulaciu mozes mat aj bez badatelsneho plodneho hlienu - staci, ak sa nachadza a vytvara iba v krcku maternice, to ale nemusis na krcku nahmatat...

soldi
16. máj 2013

@zuzik92 odporucam na zaciatku kazdeho cyklu v priebehu dvoch tyzdnov vypit dva az tri litre 100% dzusu z ruzoveho grep. 🙂 plodny hlien je velmi dolezity pre zivotnost a pohyb spermii. ja som ho mala malo a otehotnela som vzdy v cykle, kedy som pila ten dzus a hlienu bolo vela 🙂

zuzik92
autor
16. máj 2013

dakujem baby za odpovede 🙂

zienka_domaca
4. jún 2013

@soldi ahoj, chcem sa spýtat co si tým myslela 2-3litre? akože denne? 😀 či za cele tie dva týždne dokopy? 😀 lebo by som bola ako sud kebyze tolko pijem denne dzusu 😀 tiez mam malo hlienu... Iba grep na to pomaha?

taja27
4. jún 2013

@zuzik92 ja jem lanové semená obsahuju 3-6 mastne kysleiny a tie su dobre pre hlientiež...džus som neskušla nakolko mam alergiu na citrusy....ale ked jem tie semiačka každý den 2PL alebo lanový olej sa aj jedáva tak mam viac hlienu

soldi
4. jún 2013

@zienka_domaca vsak pisem, ze v priebehu dvoch tyzdnov 😉
pomahaju aj ine veci, malinik, pupalka, lanove semiacka...
mne ten grep zabral najlepsie 🙂

zuzik92
autor
11. jún 2013

mne grep nezabral vobec
😒

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taja27
2. nov 2015

@dasenkabb uuf to je už davno men nepomohli práveže ešte viac mi poškodili pri PCO!!!
ja som pial potom lanový olej celý cyklus....

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre