Ahojte baby 🙂 v stredu sme mali s partnerom styk a včera, to je vo štvrtok mi začala ovulácia. Myslíte, že sa mohlo zadariť, alebo by sme to mali ešte dnes skúsiť? Ďakujem za každú odpoveď.
Mohli ste to zarobit,ale tiez by som este skusala
Spermie preziju v tele aj 72 hodin, takze nie je vylucene, ze sa zadarilo. Ale ja by som este skusila ☺️
Diky baby, ešte sa posnažíme 😀
prispejem aj ja mojimi pocitmi, pred týždňom sme mali nechraneny styk(ano chceme babo) a uz asi 4-5dni mam nonstop bolesti v podbrusku-bolesť vaječníkov, neprestava to, ovulovala som zac.min.týždňa, vtedy sme aj mali sex...test som robila vcera-negatívny (aj som predpokladala),ale moze to zena uz skoro od začiatku citit ze je tehotná aj ked test ukazuje inak? Ďakujem
@darling111 a kedy máš dostať mršku? Ak ti bude meškať, sprav si v ten istý deň test. To budeš mať najistejšie 🙂
@lucyk1992 och mam ju distat az o 1,5 týždňa ...to cakanie je 😵😱😩
@darling111 moze podla mojej skusenosti, mna zacali boliet prsia asi po tyzdni a aj podrusko☺️ Tak som ti urobila test pat dni pred ocakavanou ms a boli tam jasne dve //
@darling111 tak skús testnúť o pár dní. Baby písali, že im test vyšiel pozitívny zhruba 10 až 12DPO 🙂
@lucyk1992 ok este chvilu vydrzim, potom o par dni napíšem ci som mala spravny pocit 😊
@darling111 a teraz máš nejaké bolesti?
@lucyk1992 ano mam nonstop taky tlak v podbrusku, asi tak ako ked mam menzes a bolia ma vajecniky, nonstop bez prestavky ich citim tak 4-5dni uz a neprestava to...inak nic, nizky tlak mam vždy(uz roky taky mam) takze toto u mna nic neznamena, a inak nic.
@darling111 budem ti držať palce 🙂
@lucyk1992 este som sa teraz zamyslela, pred par dnami som trošku špinila, a som unavenejsia hlavne poobede ako obvykle...a precitala som si este raz tvoj úvodný prispevok, no my sme mali sex na 12.den a na 14.den 🔝 ovul. , takze vy ked ste mali den pred 🔝 tak mate veeeeelku pravdepodobnosť 😊 no každopádne daj vedieť, tuez som velmi zvedavá a držím ✊
@darling111 no my sme mali v stredu, vtedy som ešte nespozorovala hlien, no vo štvrtok som ho už mala a v piatok takisto a včera tiež aj bolesti vo vaječníku, čiže ovulačné poobede a večer sme mali styk. Dnes už nespozorujem ani bolesť ani hlien 😀
@darling111 len neviem teraz či pri tých bolestiach sa vajíčko už uvolnilo, alebo až keď odznejú bolesti? Neviem 😀 bodaj by sa nám podarilo obom, u teba keď špiníš je to veľmi pravdepodobné. Môže to byť znak uhniezďovania 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Este to dnes poistite radsej 😊