Ovulácia a snaženie sa o bábo

1. nov 2024

Zienky poradtee.. druhy mesiac si sledujem ovulaciu pomocou digi testov od clearblue, tie s tym smajlikom.. rano sme mali s muzom styk a potom som si isla robit prvy test tento mesiac a sup, hned smajlik cize pozitivny.. zajtra si rano urobim este jeden lebo aj minuly mesiac mi vysiel pozitivny dva dni..tak aj pisu v letaku, ale teda ktory den sa este posnazit? Sme obaja za to ze aj zajtra aj pozajtra ale zase mi gynekologicka povedala ze aby sme sa snazili kazdy druhy den kvoli spermian… nebude v nedelu neskoro? Ja som stale nejaka zmatena s tej ovulacie a kedy prebehne atd..

pet888
1. nov 2024

Netreba to takto silno kalkulovat,najma sa s chutou a bez stresu milujte a nerieste timing😉Ked ste sa dnes milovali,uplne postaci,ale ak bude chut aj zajtra,pozajtra,tak si to uzite😉

autor
1. nov 2024

@pet888 dakujem, tiez si myslim ☺️

luciferka93
1. nov 2024

My sme mali s mužom sex každý 2-3den bez toho aby som si sledovala ovulácie, lebo len ma to znervoznovalo si ju sledovat... Ten mesiac čo som nesledoval a fakt sme každý 2-3den sa podarilo... O pár dní rodím ❤️ držím palce 🤞

autor
1. nov 2024

@luciferka93 vau tak super! Uprimne? Mne ostali testy z minula, tiez ich uz asi nekupim… je to zbytocne stresujuce

luciferka93
1. nov 2024

Je to stresujúce, sex si ma človek užiť a nie rátať plodné dní 🙂 zaťažuje to myseľ. Podľa mňa ak si budete užívať každé 2-3 dní podarí sa... Spermie prežijú dáku dobu v tele ženy takže určite by ste trafili ovuláciu 🙂 🤞🤞

tinka3419
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre