Ovulácia a sex

11. júl 2021

Zajtra mám ovuláciu, manžel sa dneska do mňa urobil, aká je tam šanca otehotnieť? Plánujeme bábätko no po chvíľke zo mňa všetko vytieklo kedže som neostala ležať.

dejna_
11. júl 2021

Šanca tam je vždy aj keď ste neostala ležať 🙃

kkovacovak
11. júl 2021

Môžeš otehotnieť aj nemusíš. To ale zistíš až neskôr.

petamich
11. júl 2021

🤷‍♀️ ejakulat (aspon sa to tak zda), vzdy cely vytecie aj keby si hodinu stojku robila alebo tri hodiny lezala, proste vytecie, spermie su uz na davno "na ceste" a sanca je podla mna relativne vysoka ak zajtra skutocne prebehne ovulacia - mas to nejako odsledovane? odmerane?

autor
11. júl 2021

Sledujem podľa kalendára. 😉

hipuska
11. júl 2021

Kalendár nemusí mať s realitou nič spoločné

autor
11. júl 2021

Mávam pravidelnú menštruáciu, vždy si značim keď mi menzes začne a skončí, tak uvidíme teda.

catherinah
11. júl 2021

Aplikácia vôbec nemusi zodpovedat skutocnosti a vacsinou ani nezodpovedá. Ak planujete bábätko a chces sledovat ovulaciu, tak ju sleduj inak - sledovanim hlienu, meranim bazalnej teploty, robenim ovulacnych testov, idealne folikulometriou.

canany
11. júl 2021

Mne tato aplikacia fungovala na sto percent. Mam kratsi cyklus a po par zadani zaciatku a a konca sa ucila a vypocet bol presny a uspesny

hipuska
11. júl 2021

@canany a to odkiaľ vieš? Mala si to podložené? Na ovulaciu má neskutočne veľa vplyvov: od stresu až po sln mesiaca 😊

petamich
11. júl 2021

baby pouzivam tuto aplikaciu roky - tak ako kazda ina pocita ovulaciu na zakladne vseobecnej pravdy, ze vacsina zien ovuluje v strede cyklu - a to teda ani nahodou nemusi byt pravda, to ze dobre vypocita 1. den nasledujucej menstruacie pravidelnom cykle je jedna vec (a uplne jednoducha matematika) ale ovulaciu predsa nema ako 🙈 ved nie je napojena na bazalnu teplotu ani za vas neocikava ovulacne testy

ja napr. som otehotnela 6. dni pred tym ako sa appka tvarila, ze mam ovulovat 🥴 jednak mam ovulacne bolesti a jednak je maly od prveho merania o tyzden vacsi, takze lekar to potvrdil - a cyklus som mala ukazkovy pravidelny

a takych pripadov je tu x - malokto ma ovulaciu vzdy presne na. 15. den 30 dnoveho cyklu 🤷‍♀️

takze suhlasim s nazorom vyssie - to co ukaze appka je maximalne orientacne a treba sa snazit bud +- 5 dni alebo merat inym sposobom (ak uz nastal ten cas sa snazite sa dlhsie)

sofincatko
11. júl 2021

Ahoj,tiež sledujem podľa tohoto kalendára,no zatiaľ sa nám nedarí 😔,,,,raz boli biochemické 😔

littlebubble
11. júl 2021

Podla tohto kalendara som mala ovulaciu o den skor/ neskor nepamatam, ale citila som ju prvy krat v zivote aj videla.A potvrdil to aj test.Neurci ti to presne.Nema podla coho.V minulosti som ani len netusila kedy mam ovulaciu pretoze som nic necitila ani nezbadala zmenu.

Styk bol tak 2 dni pred ovu.Ja som to nesledovala len sa stala nehoda tak som chcela vediet aka je sanca a nestalo sa nakoniec nic.

Treba skusat.

alica28
11. júl 2021

@hipuska nemusí ale môže, samozrejme že to nie je 100% ale to asi každá žena vie ze je to len cca.

domka222
11. júl 2021

Joj, podľa tohto kalendára som mala dávno po ovulácii. Teraz som v 17tt,takže asi tak funguje. Je dobrý akurát tak na zaznačenie menzesu

dadis
11. júl 2021

Moj nazor je opacny, nez maju baby. Netreba sa sledovat, treba si uzivat to robenie babatka. Ziadne teplomery, hlieny, kalendare a ovulacne testy. To nech pride na radu, az ked sa niekolko mesiacov nedari...

canany
12. júl 2021

@hipuska dvakrat som otehotnela dvakrat sexom v den, kedy appka uviedla ovulaciu. Takze u mna 100 percentna uspesnost. 24.7. appka ukazovala ovulaciu, pred tym ani potom nebol sex dlhsiu dobu, iba v ten den a voala, dieta je na svete, takze okrem dna narodenia, jej mozem aj povedat, presny den zarobenia.

alica28
12. júl 2021

@canany ja tak tiež 1x. Ovu podľa app

hipuska
12. júl 2021

@canany ty môžeš otehotnieť 5 dní od pohlavného styku. Takže, vôbec to nemusel byť ten konkrétny deň.

canany
12. júl 2021

@hipuska no ja som myslela dlhsiu dobu aj cez mesiac 😅
Ale ano beriem, stres ma velky vplyv. A existuju aj dalsie faktory.

zuzana_klinovska
23. jan 2024

Ja som mala tiež vždy pravidelnú menštruáciu a nemala som nikdy žiadne problémy. Nemám žiadne chlpy navyše ani nič podobné a napriek tomu keď som išla na oflikulometriu tak vyšlo ze mam PCOS. Takže aplikácia ti nič nehovorí, ak chceš vedieť ci ovulácia prebehla chod ku gynekologické alebo ak sa ti nechce skus aspoň lh ovulacne testy ci sa aplikácia trafila, ale pozor napr u mňa lh testy nič nehovoria.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre