Babulky.....vždy ste mali pri ovulácii ten tzv. "plodný hlien"? Ďakujem
@crazybabenka ja nie vždy mám hlien, naposledy mi ovu test ukázal pozit., ale hlien nebol...ale otehotnela som, takže u mňa je spoľahlivejší ovu test... 🙂
@zabka79 sa rehocem 😀 zabiatko, zabka, este dake ryby nech pridu a mame v tejto diskusii cele obyvatelstvo rybnika 😝
@zabiatko25 😀 😀 😀 žaby sú asi v prevahe... vybrať si nick mi dalo zabrať 200 pokusov a všetky už boli použité 🙂
@zabka79 podobne 😀
@zabiatko25 @zabka79 Dámy, priniesla som ju: @rybkaa 😉
@crazybabenka A k tomu hlienu, ja som po ňom asi dva mesiace aktívne pátrala a nevedela som to nejak dobre vyhodnotiť dopredu - až poovulačný som vedela rozoznať.. A potom som sa na to vybodla 🙂 No a teraz časom aj bez sledovania viem, kedy mám ovu - podľa toho, že ho vždy 2 - 3 dni v strede cyklu cítim ako taký vlhký pocit.
zenusky ja som jelen. min. tyzden som mala mokry pocit a zabalila som to tym, ze to bola ovu. bolo to vo stvrtok a piatok ciryy hlien po hustom zlto-bielom. v stredu pred tym sme sa s manzelom milovali. povedala som si ze sme presvihli ovu. dnes tyzden po som mala tahavyyy pocit akoby mi niekto tahal vajecniky smerom dole, napatie v podbrusku. hlien jemny biely mozno priesvitny ale mam pocit ze to len chcenie skor biely. no urobila som ovu test a ten vysiel pozitivne tak som si povedala ze teda ovu som nepremeskala ale nastala dnes. jedine co mi nesedi je ten hlien, ale mozno ze to je ovu. ale minule mesiace som tak velmi necitila ovu! je to divne, tento mesiac som sa chcela vykaslat na snazenie aj som sa ale dnes som si len tak kupila tie ovu testy ze teda si potvrdim ze mam ovu, nabuduce budem vediet ako telo reaguje ale mam pocit ze minule mesiace to tak nebolo, skor ma boleli krize, pichala prava strana ako slepak neviem. o babo sme sa snazili a tento mesiac som to vzdala uz.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som to podla hlienu nikdy nevedela rozoznat.. 🙂 u mna boli spolahlivejsie ovu testy a meranie bazalnej teploty...