Ahojte, mam pravidelny cyklus, 27-28 dni, robila som ovulacne testy od 10dc az do 16dc, co je dnes a vysledok negativny, ale hlien som mala silny tieto poslednych par dni lebo normalne nemam vytoky.
Moze byt ze som mala ovulku ale test neukazal?
Alebo to moze prist neskorsie?
Dakujem za odpovede
@anjelicek26 robila som ich iba 1x denne stale poobede.
Ale ak ne ovuljem tak preco mam ten hlien?
Alebo ten hlien je stale aj bez ovulacie?
@adriana117 tak ono niekedy proste vajicko sa rozbieha a potom neskoci... napriklad pri vysokom prolaktine, pri pcos... a hlien si ide svoje podla cyklu... skus buduci cyklus robit 2x... ja mavam ovulku +/-16.den pri 29.cykle, ale uz som mala aj 19.den...takze to kolise...
@adriana117 Presne ako je napisane vyssie. Mohla si mat anovulacny cyklus alebo si proste nezachytila cas ovulacie. Testovat raz denne je malo,skus dvakrat.
@tatianaba dakujem za rady
Ja som nikdy nemala pozitivne ovulacne testy..nikdy! Az neskor som zistila ze tak ako tehotenske su 10 a 25 tkove ze aj ovulacne su take. Nakolko som 4x tehotna si myslim ze som vzdy pouzivala tie silnejsie a nezachytilo mi ovulku ked bola..pretoze napr.teraz som mala na 14dc ovu hlien rano robila som test a nic ani na 15dc ani na 16dc nic. A na 24dc som na tehotenskom teste mala slabeho dusika.... Takze musela byt ovulka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak moja vestecka gula hovori, ze mozno... ako casto si si robila ovulacne testy? V plodnom obdobi idealne dva denne ( o desiatej rano a desiatej vecer) nech nepresvihnes vrchol...samozrejme je aj moznost, ze ovulacia nebola, kazda ma raz za cas anovulacne cykly...