Ovulácia a bazálna teplota

4. dec 2023

Ahojte, ovulácia prebieha v deň poklesu teploty alebo až po tom poklese napr o deň dva keď to začína stúpať? Chcela som vedieť kedy je najlepšie sa snažiť (sex mám pravidelne, len pre info ma to zaujíma) či v deň poklesu alebo ešte aj deň potom ? Kedy je to najefektívnejšie ? Ďakujem a blbe komentáre si nechajte pre seba 🙂

cookie29
4. dec 2023

Dobra rada je, nemysli na to a nesnaz sa... to je anjefektivnejsie, pokial nemate zdravotne problemy. A drzim palce

ninka99865
4. dec 2023

Ovulaciu podľa bazálnej teploty zistíš až spätne kedy bola. Ak chceš vedieť kedy bude rob si ovu testy a bazalkou si ju potvrdis ci ozaj prebehla.

autor
4. dec 2023

@ninka99865 áno áno to ja viem, len myslím že keď už vidím ten pokles :l(že to môže byt ovu) tak že kedy to teda je či v deň poklesu slebo v tom stúpaní 🙂
@cookie29 myslím že problém nemám žiadny tehu som už bola (cca po polroku snaženia - dokonca to nebolo vyslovene snaženie) ale bohužiaľ to skončilo Ma 🙂

ninka99865
4. dec 2023

Nedá sa to takto povedať. Keby sa dalo tak sa dá pekne “predcitat” deň ovulácie z teploty 🙈

ninka99865
4. dec 2023

A keďže je to posledný deň nízkych teplôt, tak nikdy nevieš ci už na ďalší deň stupne a o koľko.

autor
4. dec 2023

Veď práve :D som myslela ze by to mohlo jasne :D ale je to ťažké

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre