Ahoj.. môžem ovulovat tesne pred MS.?
@janetinka27 ďakujem za vysvetlenie.. no pobolieva ma bruško, cítim tlaky na vaječníkov mam nafúknuté brucho... aspoň si myslím ze ne to ovu a ide mi prievsitny vytok... alebo jedine ze by to bol predmenstruacny hlien a stavy?
Ja to tak mávam poslednú dobu
autorka, tazko povedat. moze to byt ovu, ale nemusi. ovu nemusi mat jednoznacne priznaky. alebo naopak, zena moze mat nejake typicke priznaky, ale ovu neprebehne. ak si robis ovu testy, merias teplotu, mas odsledovany hlien, sono ci odbery hormonov, vtedy sa da v tom lepsie orientovat. rozumiem, ze je to neprijemne, ale skus na to menej mysliet.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, ovulacia moze prist v cykle aj neskor ako obycajne, teda napriklad aj na 20DC. ale potom, ak sa jedna o "normalny" cyklus, pride neskor aj ms, cize v takom pripade pride ms napriklad na 34DC. den prichodu ms zavisi teda od toho, kedy bola ovulacia a od toho, aka je dlha lutealna, cize poovulacna faza.
ak mas ale poruchu a mas kratku lutealnu fazu, cize cyklus nie je normalny, moze prist ms uz niekolko dni po ovulacii.
cize ovulovat pred ms mozes, ak mas poruchovu lutealnu fazu, cize pride ovulacia a o par dni menstruacia.
alebo ak mas necakane neskoro ovulaciu, tak sa ti posunie aj menstruacia.
v zdravom cykle nemozes mat ovulaciu tesne pred ms. ak mas teraz necakane ovulaciu a mavas normalny cyklus, potom skor rataj s tym, ze pride neskor aj menstruacia.