Baby, otazka.. uz aj minule dva cykly som si robila ovu testy (sedelo mi to s bolestami), bohuzial teraz mi akurat dosli, ale.. 26.dec som mala rano takmer rovnaku ciarku ako kontrolna, tak reku uz to pride, potom som uz nerobila, neboli.. styk bol 24, 26 (a 27 prerusovany) z toho ma 26. k veceru a 27. doobeda boleli vajecniky mierne, ale az 28.vecer som si vsimla taky trosku tahavy hlien konzistenciou vajecneho bielku (dve akoby bodky toho, pri sprchovani). Myslite, ze mi ta ovu prebehla az toho 28? Uz som si myslela, ze mam po nej.. partner uz bol mimo. Myslite, ze by sme to konecne tento mesiac mohlu vychytat? Dakujem
Ten hlien mohol.byt partnerov spermatický hlien. Podobá sa na ovulačný.
Mohlo by to vyjsť 🙂
Myslím, že ste to mohli vychytať, spermie prežijú pár dní v tele. A keď sa snažíte, tak prečo bol sex toho 27 prerušovaný?
@ysseba no snad.. lebo sme poculi dupot detskych noziciek na chodbe 😁 no hold, ten by bol najlepsi den..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Spermie vydržia aj viac dní,takže aj keď bola ovulácia teraz,tak je možné,že dôjde k oplodneniu.