Ahojte snazime sa o babatko od oktobra a od februara uzivam duphaston lebo mi haprovala ms doktor kazal na 15 dc lenze ako som sa docitala ak mam neskorsiu ovulaciu moze mi ju blokovat tento mesiac som bola u lekara na sledovanie folikulu pondelok bol to 13 dc a mala som ho vo velkosti 16 mm Taktiez som skusala ovulcne testy od pondelka ktore boli slabe no dnes som skusila a je o dost silnejsi ale este mu chyba kusok takze si myslim ze ovulacia prebehne sobotu alebo nedelu co bude 18dc alebo 19ndc chcem sa spytat ci ste niektora tu ktora ma takto neskorsiu ovulaciu a uziva duphaston ale uzila ho az teda po ovulacii na ten 19dc
Lebo si myslim ze ovulaciu mavam neskorsiu a blokuje mi duphaston kedze sa dlho snazime a nic
Volala by somlekarovi ale maju dovolenku dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Za mna: ak sledujes ovu, nasad ho vecer den po pozitivom ovu teste. Mne tak vyslo tehu po dlhych rokoch snahy a nepodarenych IVF. (nemali sme ziadny zdravotny problem zisteny). Drzim palce.