Dobry den. Chcem sa opytat ci vam pri pcos, ak menstruujete, vychadzaju ovu testy. Resp moze nakoniec folikul narast, ale neprasknut kvoli pcos? Ja mam mierne zvysene amh, a ts, vraj pcos. Ale menstruujem aj testy vychadzaju, aj ovu bolesti mam. Dakujem
Dakujem, mne ukazuju ovu v den ovu bolesti...lh mam.ok. a tebe potom ukazovali cely cyklus pozitivne?
Asi každé PCOS je iné, tým že máš asi LH a FSH v norme tak ovulacia nastane. Ja som jeden mesiac robila experiment že nejaké 4-5dni som mala slabšiu čiarku ale potom to už cely mesiac bolo pozitívne.. takze u mna to nebolo relevantne.
@natalis1998 ahoj mam taky istý problém fsh mam v norme a LH mam zvýšení. Ako si dopadla? Máš jonstale zvýšení alebo lekar ti dal niečo aby sa ti to upravilo
@nikapuggioni ahoj no ja som skončila na ivf. Ovulacia prirodzene nenastane a liekmi mi ju neskúšali vyvolať nakoľko manžel má zlý spermiogram tak nás rovno poslali na ivf. Ale je to veľmi ťažké, folikuly rastu, vajíčka častokrát nezrelé aj pri tejto liečbe.
@natalis1998 no ja som 11 DC a žiadny dominantný folikul takze ďalši cyklus minda lekar clomid. Priateľ bol 2 týždne do zadu na spermiogram a ten je uplne super takže problem je vo mne presne tak isto ako pred prvým tehotenstvom.
@nikapuggioni mne rastie folikul pri letrozole ale tie ostatne lieky na mna už neskúšali. Ale dobre že ste dali pozrieť spermiogram. Tak aj postupoval môj gynekológ len tam sme zistili že musíme ivf. Držím palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne napríklad ukazovali ovulaciu aj keď ju nemám reálne ale u mna zo bolo vysoké LH.