Ahojte babuľky.
Rozhodli sme sa s polovičkou,že je čas na kindervajíčko. Testíky som robila len zo zvedavosti a prvýkrát, nič iné. Netlačíme na pílu, ale som zvedavá ženská, tak mi to nedalo. Po gyn stránke som OK. Len ma zaujíma Váš názor. Príbalové letáky som čítala, aj veľa diskusií, ale predsa len rada by som si prečítala váš názor na testíky. Ste úžasné a ďakujem 🙂
Myslim, ze ovulacia este neprebehla. Kolko dnovy mas cyklus?
31-37 dni 😋
@barfu85 tak testuj dalej. Drzim palce
@veronikaszabova Ďakujem krásne 😉
@veronikaszabova a mne prosím nevieš poradiť? Ja mám kontrolnú čiarku takú slabú ako autorka tú ovulačnu...
@abcmajacba na tehotenskom teste alebo ovulacnom?
@veronikaszabova ovulacnom... jedna mi radila že je moc mokrý ten test ale vždy som si dávala pozor aby som ho nenamocila nad rysku a nemala som ho ani dlhšie ako 10s.
Ak mozem poradit, tak kazdy cyklus testuj testami rovnakej znacky, lebo kazde maju inu citlivost a inak sa vyfarbuju. Jeden moze vyjst negativne a iny pozitivne a potom to nevies rozoznat...
Tiež mám ten názor že ešte nič
@mariska1989 Ďakujem 🙂
@veronikaszabova
@ladyk001
@dannyelle
Testujem už dlhšie a viac cyklov. Mám problém, že mám pravidelný cyklus,ale bez ovulácie casto. A okrem dvoch testov sa mi vôbec neobjavila ani len slabá testovacia čiarka. Kontrolná je vždy. Sú to testy z eBay, môžu byť zle? Alebo naozaj sa mi nič neobjavuje? A môže zo žiadnej skočiť hneď na pozitívny výsledok ďalší deň, či to tmavne postupne?
@mdek skus medpharma testy.
Ani jeden nebol pozitivny. Skus si pripadne sledovat aj hlien,ten ti moze napadovat,ze ovulaci sa blizi.
@mdek ano moze vyskocit silna ciarka aj zo dna na den. Nemusi to byt vobec postupne.
@lauritkatesty presne tak. Vyskočila, teda mám pocit, že bola rovnaká ako kontrolná a teda pozitívny test a to 18 DC. Pritom nemám dlhý cyklus.
@mdek no teraz by mal.byt cca 33 az 34 dnovy
@lauritkates
@barfu85 ahojte dievčatá idem sa spýtať, pridávam foto. Testy som si robila od 5DC. Myslíte, že mohla prejsť už Ovulácia? Včera bol 17DC. Cyklus mám 30 dňový. ďakujem ❤️
@barfu85
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj No mne sa zdajú všetky negatívne