Potrebujem pomoc baby je podľa vás tento ovu test pozitívny ?
Bud je po ovulacii, alebo pred. Pozitivny nie je.
A baby moje keď som Mala. Sex pred pred tým jak som si robila ovu test ? A muž to dal domna môžem byt tehu? Totiž pokúšame sa o bejby❤️👶🏼
Pred chvíľou bol ovu test len /
@zuzana_2000 tak este to treba "doladiť" s partnerom. Poistite to.
Testik je urcite negativny.
@zuzana_2000 ja osobne si myslim ze tento by mohol byt uz pozitivny 🙂
@nmhc áno ale po koľkých minunach ovu test ukáže výsledok? Lebo ja keď som si ho spravila bolo to celé políčko červené a do 20-30 min ukáže / alebo //
@zuzana_2000 tento osobne ukázal po 20 min //
@zuzana_2000 do 10 min by mal potom uz vysledok nemusi byt spravny, a neviem ake mate testy ale moj vyzera tak isto aj o 2 dni ( palicka je rovnaka ako v den ked som si test robila).
@zuzana_2000 ja som mala pozitívny ovu testík do 3 sekúnd od namočenia a čiarka bola naozaj výrazne silnejšia ako kontrolná. Skús vysledovať aj iné signály, ktoré Ti dáva telo. Ja som napríklad presne vtedy mala výraznú bodavú bolesť vajecnika a veľa hlienu.
@vevuskaa Ja si myslím, že pozitívny bude s najväčšou pravdepodobnosťou zajtra 😊...držím palce 🤗.
@silvia5252 tak sme nevydrzali a skúšali uz dnes. Skusala som hlien a aj bolesti nasvedčujú tomu ze bud je alebo bude ovulka. Tak snad sa podari 💖
@vevuskaa To určite, v dobrých podmienkach tie malé potvorky dokážu prežiť aj niekoľko dní 😊...čiže teraz sa treba snažiť tak často, ako je chuť 😀...Veľmi držím palce, aby to vyšlo 🤗🤗🤗.
@silvia5252 ďakujem. Snáď 😉 o dva týždne napíšem ci sa to snazenie podarilo 😏
@vevuskaa anooooo 😊...vyzerá to nádejne ❤. Urob ešte tak o 2-3 dni a keď bude čiarka silnejšia, tak to bude určite tehu 🤗🤗🤗. Potisku gratulujem 😇.
@silvia5252 v sobotu hned pisem. Ja som z toho taka nervózna a nedočkava. 💖
@vevuskaa juuuj to verím 😊. Musí to byť nádherný pocit nájsť si // ❤. Ja zatiaľ neúspešné snažilkovanie 🙄...
@silvia5252 tak zatiaľ sa nechem tešiť, ale snáď... Pri prvej dcérke som tiez najprv hľadala duchov 😂👣 kolko sa snazite?
@silvia5252 dnes ráno som zacala krvácať😫😢
@vevuskaa my sa zatiaľ snažíme iba 4 mesiace, ale aj tak som smutná zakaždým, keď dôjde MS 🙄...Čo sa týka toho krvácania , je to čerstvá krv, alebo iba špinenie ? Nemusí to hneď znamenať niečo zlé.
@silvia5252 je to uz dost silná mrcha. Takže nic z toho nebude. Aj my sa snazime asi 4-5 mesiacov.
@vevuskaa to ma mrzí 🙁...Keď Ti skončia svoje dni, určite si urob ešte test. Niektoré ženy majú normálnu mrchu prvé mesiace...nemusí to byť hneď biochemické. Držím palce 🤗.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzana_2000 podľa mna ešte nie ale čoskoro bude si myslim 🙂