Ovu test po Clostilbegyte

antifa
6. okt 2024

Ahojte žienky, rada by som počula váš názor. Prvý mesiac mám nasadený Clostyl od 3-8DC. Dnes som 18DC a vyšiel mi takýto ovulačný test (posledné dva na foto-jeden na obed, druhý večer). Myslíte si, že ešte treba počkať alebo už je tam reálna šanca? Dnes som mala aj celkom silné bolesti v podbrušku,čo pred tým nebolo zvykom. Cyklus mám nepravidelný tak 30-34. Ako ste to mali vy čo ste tiež boli na clostyle? Ď❤️

venom19
7. okt 2024

@antifa pri clostyle by mala byt zena sledovana dr, ktory sonom jednoznacne potvrdi ci sa blizi ovu.... aj ja som tak mala... takto neviem poradit

antifa
autor
7. okt 2024

@venom19 samozrejme chápem tomu už.. budem sa mu tam musieť asi sama nanominovať vo štvrtok ak to bude vôbec platné ešte... lebo skôr nerobí 🫣 a sám mi povedal, že nabudúce sa uvidíme buď na prvej kontrole s dvomi čiarkami alebo ak nezaberie tak sa na to pozrieme hlbšie😮‍💨

lienkara
8. okt 2024

@antifa ja užívam clostil prvý mesiac bola som na 13 DC na folikulometriu a dr. Vravela že nevidí žiadny dominantný folikul robila som si aj ovulacne testy a na 18 Dc a 19 DC pozitívne ovu testy.

antifa
autor
8. okt 2024

@lienkara tak to sme na tom celkom podobne. Držím palce nech tam teda ten dominantný folikul predsa len bude🤞🏼🙂 ja som mala prvý krát pri (pravdepodobnej) ovulácii také menšie kŕče v podbrušku ale čítala som aj že to môže byť aj vedľajší účinok toho clostilu.

l_enusik
11. okt 2024

@antifa ahoj, ja som taktiez po clostyle … na 13DC som bola na kontrole, mala som uz dominantny folikul, dostala som pichnutnsi ovitrelle a mame mat najblizsie 3 dni pohlavny styk … MS mam nepravidelnu, ovu ziadna a ani testy si nerobim ..takze si myslim ze trebalo ist skor na kontrolu folikul a by si vedela ako si na tom .. ci tam realne nejaky dominantny folikul je 😉

antifa
autor
11. okt 2024

@l_enusik tak držím palce nech sa podarí 🤞🏼 ďakujem,už som o niečo múdrejšia 😉.. no keď mi doktor povedal, že stačí prísť až keď sa zadarí tak reku ok ..až tu na koníku som sa dočítala, že ostatné ste pod pravidelnou kontrolou, čo mi už teraz dáva zmysel.

l_enusik
11. okt 2024

@antifa no tak to ta rychlo odbil … ma robit kontroly … takze bola si uz ?

antifa
autor
13. okt 2024

@l_enusik veru nie a aj zbytočne lebo dnes mi začalo špinenie (skôr než obvykle).. takže tento mesiac nič z toho nebude 😔

l_enusik
14. okt 2024

@antifa och tak to ma mrzi … urcite sa ozvi dr ze mas MS aby ti nasadil znova clostyl a nasledne o tyzden na folikumotriu

antifa
autor
14. okt 2024

@l_enusik mám ešte polku balenia lebo teraz som brala 1tbl denne (3-8DC) a aj tak mi povedal, že skúsime to na začiatok dva cykly s clostylom a tretí bez lebo asi to ešte môže mať nejaký účinok. Tak uvidíme.. Držím palce aspoň vám 🙂 ty sa teraz ako cítiš?

l_enusik
14. okt 2024

@antifa aha, ja som pred prvym tehu brala 3 mesiace clostyl ale len raz ovitrele a az vtedy sa podarilo … teraz som taka neista, sem tam ma boli v podbrusku a az do krizov mi to ide ale tak pockam si do 24.teho a potom urobim test ci sa podarilo alebo nie … MS mam dostat az okolo 1.11

antifa
autor
14. okt 2024

@l_enusik tak držím palce nech sa to aj teraz podarí 😊👍🏼 ja mám teraz tú MS slabšiu než obvykle a aj skorej prišla tak na mňa asi ten Clostyl zas inak zaúčinkoval 😔

l_enusik
14. okt 2024

@antifa dakujem, no nerobim si ziadne nadeje 🙃 …. Inak, ty mas ten clostyl len 1 tbl denne ? mozno ti nedorastol ani folikul na postacujucu velkost 🤔 Ja som mala 2x denne clostyl a o tyzden 2 dominantne folikuly …

antifa
autor
14. okt 2024

@l_enusik áno, len jednu denne mi dal na začiatok .. ale aj na príbalovom letáku bolo uvedené, že sú dve varianty podávania. Všetko je možné no uvidíme budúci mesiac alebo ten ďalší 🙂
Takže čisto teoreticky z toho môžu byť aj dvojičky ;) či to nie teraz si tak mala?

l_enusik
15. okt 2024

@antifa tak verim ze sa podari … haha, teorrticky to mozne je ale budem rada len za jedno 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre