Ahojte žienky, rada by som počula váš názor. Prvý mesiac mám nasadený Clostyl od 3-8DC. Dnes som 18DC a vyšiel mi takýto ovulačný test (posledné dva na foto-jeden na obed, druhý večer). Myslíte si, že ešte treba počkať alebo už je tam reálna šanca? Dnes som mala aj celkom silné bolesti v podbrušku,čo pred tým nebolo zvykom. Cyklus mám nepravidelný tak 30-34. Ako ste to mali vy čo ste tiež boli na clostyle? Ď❤️
@antifa ahoj, ja som taktiez po clostyle … na 13DC som bola na kontrole, mala som uz dominantny folikul, dostala som pichnutnsi ovitrelle a mame mat najblizsie 3 dni pohlavny styk … MS mam nepravidelnu, ovu ziadna a ani testy si nerobim ..takze si myslim ze trebalo ist skor na kontrolu folikul a by si vedela ako si na tom .. ci tam realne nejaky dominantny folikul je 😉
@antifa aha, ja som pred prvym tehu brala 3 mesiace clostyl ale len raz ovitrele a az vtedy sa podarilo … teraz som taka neista, sem tam ma boli v podbrusku a az do krizov mi to ide ale tak pockam si do 24.teho a potom urobim test ci sa podarilo alebo nie … MS mam dostat az okolo 1.11
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@antifa pri clostyle by mala byt zena sledovana dr, ktory sonom jednoznacne potvrdi ci sa blizi ovu.... aj ja som tak mala... takto neviem poradit