Ovu test a sono

6. nov 2024

Ahojte. Dnes som bola na folikulometrii a Dr videla veľký folikul 26mm dala mi na pichnutie gonasi na piatok. Keď však robím ovu test tak sú úplne negatívne úplne slabučke a nejde mi to do hlavy že prečo. Predsa ak je ten folikul pred prasknutim, aj test by mal byt silnejší nie ? Sliznicz som mala okolo 8mm 🙂 prosím poraďte a dajte vaše názory. (Keby som na to Sono nepozerala aj ja a nevidela ten folikul tak neverím že tam je)

kristinkaris
6. nov 2024

No 26mm už je moc injekciu dala aby praskol lebo to vyzerá skôr na cystu :/

autor
6. nov 2024

Presne som sa jej na to pýtala, že či už nieje veľký. A že do 3cm je to úplne v poriadku. Toez sa mi zdá veľký.

kristinkaris
6. nov 2024

To určite nieje akceptuje sa do 24mm

okm221
6. nov 2024

@kristinkaris v priopade ak nepraskne a urobí sa cysta je teda anovulak? Môžu byť aj v tomto priopade ovulacne boesti? (bez výsledku?)

nika23t
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristinkaris
6. nov 2024

@okm221 áno jedna sa o anovulacny cyklus keď praskne môže pociťovať bolesti a kľudne aj krvácať najlepšie by bolo keby sledovala bazalnu teplotu a ta by jej dala odpoveď 🙂 treba veriť že po injekcii praskne lebo ak nie tak ta cysta môže byť ohrozujúca

anjelicek26
6. nov 2024

Nechápem prečo až piatok. Keď ma teraz 26mm tak v piatok 30mm a to je cysta jak vysita a prezreté vajíčko a cele úplne zbytocne.. tu injekciu mala pichnúť pondelok...pichá sa pri 19-22mm...

autor
6. nov 2024

Teplotu si meriam 🙂 zatiaľ je kadejaka.

autor
6. nov 2024

Ja som vlastne minuly mesiac mala cystu z neprasknuteho folikulu - to bolo alw nepravidelný tvar 27x21 MM. Vtedy som mala aj divnú ms a na to mi dala Dr agolutin.

janetinka27
6. nov 2024

Ahoj, pichala som si gonasi dlhodobo a teda cakat do piatku, ked uz teraz ma 26 mm? Mne tiez nepraskal folikul, nemas inzulinovu rezistenciu?

autor
6. nov 2024

@janetinka27 ahoj to vôbec netuším, doteraz mi to nikde nezistili 🫣asi ho pichnem zajtra vecer, dnes ho len objednali do lekárne

michaela329
6. nov 2024

V pohode, ja potvrdené ovulacie folikulometriou, bazalnou teplotou a testu nič 😃 To sa stáva.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre