Ovu test

ivetina24
30. aug 2015

Mozem poprosit o radu....kto sa rozumie do ovu testou? Testovala som sa ovu testom. Jeden den bol testovaci pruzok este slaby, na druhy den uz skoro rovnako silne oba pruzky a na treti den opat testovaci pruzok slaby. Je to mozne? Ze po silnej ciarke na druhy den je uz slaba? Ovu uz prebehla? Nemam v tom moc jasno. Nie je to priskoro? Prosim prosim o radu, kto ma skusenost....

seahorse27
30. aug 2015

Ovu bola zhruba v tom case, ked bola druha ciarka najsilnejsia +/- 24 hodin. Je to ok, ja som to tiez tak mala a pomocou ovu testov som 2x otehotnela 😵

ivetina24
autor
30. aug 2015

@seahorse27 ja som testovala len 3x ,.cize 3 dni......uz na druhy den bola ciarka skoro rovnako silna a na treti den uz opat slaba. Preto nechapem. Takze ovulacia bola podla vsetkeho vcera, ked bola este ciarka silna? Len ja som si myslela,.ze bude ciarka este silnejsia a na dnes rano bola uz slaba. Aaaaa

melisssssa
30. aug 2015

@ivetina24 a o kolkej si robila test? Keby spravis v ten den o par hodin neskor ,tak by bol uz urcite pozitivny,ked na druhy den uz bola ciarka slaba

ivetina24
autor
30. aug 2015

@melisssssa ja som testovala len ráno. Myslíš? To som mala testovat viac krat za den? Len tie ciarky neboli velmi silne...preto som si myslela, ze na treti den bude uz uplne sila. Ze by sa to zvrtlo vsetko za jeden den? ...ach jaj...a teraz mam take bolesti z dola.

melisssssa
30. aug 2015

@ivetina24 no ja som si tiež robila v pondelok a slabá druha čiarka, v utorok asi okolo 13tej a uz bola silnejšia ,ale ešte nie na poz.test,ale potom ma začalo raz v jednom vaječníku pichať, raz v druhom tak som si spravila okolo 18tej tuším a už bol mega pozitívny 🙂 a na druhý den uz bol bledy pasik..a kolky dc si??ovu prebehne do 24hod.od poz.testu..

ivetina24
autor
30. aug 2015

@melisssssa dnes mam 14 dc ....ale ja mávam kazdy mesiac inac. Mam to nepravidelne....jeden mediac 33, druhy 45 a niekedy aj 30. Takze tazko povedat kedy moze byt ovulka. Mna tiez pichalo v pravom vajecniku, aj som mala ciry hlien. No,.tak som zvedava aka bude zajtra rano ciarka. Ak bude uplne slabunka, tak podla vsetkeho ako aj pises...vcera na druhy den testovania musela byt pocas dna ciarka silnejsia, ked na druhy den oslabla. A dnes mam bolesti v podbrusku, ale az take,.ze sa mi aj zle chodila. Co to moze znamenat, ci prechladnutie? Neviem. Ale dakujem krasne za radu.

melisssssa
30. aug 2015

@ivetina24 fuu tak mas to teda rozhádzane..teraz by si ,ale mala mať kratsi cyklus ,kedze ti vysiel pravdepodobne poz.test na 13 dc..tak by si mala mat ovulu tak na 14-15 dc..a potom ms približne o 14 dni..nemas fotku toho testu?mozes mat ovulku ,preto tie bolesti ..

ivetina24
autor
30. aug 2015

@melisssssa dakujem za info. Foto tych testov nemam,.ale nic by sa ani nedalo vidiet....dako zoslabli vsetky testy, ledva na nich nieco vidiet. Veru rozhadzane to mam a nie je to prijemne. Mam uz jedno dietatko, tiez som si robila vtedy ovu testy cez 3 mesiace, a ked sa nedarilo ani s ovu testami a hodila som ich do koša, tak som na 4 mesiac otehotnela a ani neviem ako, lebo som uz netestovala. Je to asi aj o psychike.

melisssssa
30. aug 2015

@ivetina24 to je divne..mne nezoslabol ani jeden test..mam este 2 mes.dozadu pozitívny test a je stale este silny..mozno si tu ovu nakoniec ani nemala a bude este len...ak mas viac testov tak skus ešte testovat....ked som prvy krat testovala myslela som si , že bude poz. na 13 dc a nakoniec bol uplne poz. az na 21 dc..cykly boli cca 33-35 dnove...teraz mi vysiel poz.test na 17 dc tak asi bude ms skor..objednala som si z netu estrozin kvapky tak uvidim, či mi upravia cyklus ...

ivetina24
autor
30. aug 2015

@melisssssa tak teraz uz neviem ani sama. Ale vsetko naznacuje, ze sa nieco musi alebo muselo diať,.ked ma bolel pravy vajecnik a mala som hlien asi 3 dni. Testy mam pepino, asi nie su velmi kvalitne. Po 10 minutach testovania sa dalo na nich vsetko vidiet riadne,.ale teraz po troch dnoch uz vidiet slabsie. Ja som ich hned po testovani nefotila. Zajtra rano budem mudrejsia, ked si spravim test. Ak bude slaby, tak pred dvomi dnami sa nieco muselo diat. Len som nevedela, ze ciarka na ovu teste koze aj behom dna zosilniet a na druhy den uz moze byt slabsia. Toto som potrebovala vediet. Dakujem

veronikax
30. aug 2015

@ivetina24 ovu testiky rob az od 10 ... Mne najlepsie ukazovalo okolo 17 stej 🙂 Z ranneho sa ovu nerobi 🙂

ivetina24
autor
31. aug 2015

@ivetina24 uz som z tohto chora....dnes som si urobila ovu test, pre kontrolu...ci je ciarka este slabsia a co vidim,.je opat silna,.ale nie az tak ako kontrolna. Ja uz tomuto nechapem a hlien mam opať...vcera som uz nemala a dnes opat.

seahorse27
31. aug 2015

@ivetina24 mozno mas 2 ovulácie pocas cyklu, budu dvojicky😍😀

ivetina24
autor
31. aug 2015

@melisssssa uz som z tohto chora
...dnes som si urobila ovu test, pre kontrolu...ci je ciarka este slabsia a co vidim, je opat silna, ale nie az tak ako kontrolna. Ja uz tomuto nechapem a hlien mam opat...vcera som uz nemala a dnes opat.

ivetina24
autor
31. aug 2015

@seahorse27 coooooo??? To akoze vazne? V septembri minuly rok som otehotnela...doktor mi potvrdil dvojicky, ale v 7 tt mi odisli....to vazne myslis, ze nieco take moze byt?

melisssssa
31. aug 2015

@ivetina24 nerobis z prveho ranneho mocu,ze?

ivetina24
autor
31. aug 2015

@melisssssa robím z ranneho...nemala by som? A aky je tam rozdiel?

melisssssa
31. aug 2015

@ivetina24 no pretoze prvy ranny moc je prilis koncentrovany,a potom moze vyjst falosny test..najlepsie 2 hodky pred testovanim nepit ..skus robit okolo 14tej..

seahorse27
31. aug 2015

@ivetina24 No, myslim to tak napoly vazne 😀 Ale moze to byt, ze mas preddispoziciu uvolnovat 2 vajicka v jednom cykle, vylucene to nie je...a ozaj, ovu testy by sa tusim mali robit vecer.

smejka033
10. sep 2015

ahojte babule, ak by mal niekto záujem o Ovulačný test 20 ks v balení mám celé balenie-NEPORUŠENÉ!!!!!. Nápíšte mi do právy, dohodneme sa na cene (nakoľko sme skusili cez jednu ovulku a vyšlo to hneď na prvú šupu -už ich nepotrebujem a je mi to ľúto vyhodiť).
Tak kludne píšte emoticon

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre