Ovplyvňuje piercing v pupku plodnosť?

adulka4449
17. máj 2012

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či ovplyvňuje piercing v pupku plodnosť. Počula som už rôzne názory ale chcela by som sa uistiť ako to v skutočnosti je. Veľmi rada by som si dala piercing do pupku, ale ak to má ovplyvniť moju plodnosť, tak oň nestojím.
Za skorú odpoveď vopred ďakujem.

amexa
17. máj 2012

asi tak isto ako piercing v uchu...

mimave
17. máj 2012

no zas take jednoznacne to nie je, ja som si to teda nestudovala ale ja mam prepichnuty pupok a ked sa nam nedarilo babatko tak mi jedna znama zacala vysvetlovat suvislosti s pierc., ja si to uz ale nepamatam, plietla nieco okolo cinanov zas a vyskumov nejakych a take zony- hentake, no neviem... kazdopadne, babatko uz nastastie mam a z piercingu mi ostala natiahnuta zarastena diera, lebo v tehotenstve si ho das samozrejme dole ako ti bude rast brucho, no a znovu to prepichovat sa mi veru nechce. aj mi to pride take pubisske uz teraz 🙂

hoota
17. máj 2012

osobne som mala piercing v pupku aj v ustach a 5 dierok v uchu a dieta mam. podla mna su to bludy.

bobocka
17. máj 2012

no ja som piercing mala a dole siel preto,ze som bola tehu 🙂 a mam kopec kamaratok,ktore ho tiez mali a su maminky,takze isty suvis to moze mat,no skor by to bola nejaka supersvetla vynimka 🙂

janulabj
17. máj 2012

spojitost neviem, piercing som mala, otehotnela som, dala dole a už ho nedavam naspat......vyrastla som z toho :D

natalia777
17. máj 2012

ja mam tiez piercing v brusku a otehotnela som s nim aj prvykrat aj druhykrat 😝 urcite plodnost neovplyvnuje bllluuuud

kukucg
17. máj 2012

Ja som inak dvakrat otehu ked som ho mala, teraz ho nemam a otehotniet nie a nie 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

Ale fakt je, ze niekde som citala ze moze byt problem ak trafis nejake nervove, ci energeticke ci ake drahy, ale blizsie som to neskumala, ci to moze byt pravda.

rorinka11
17. máj 2012

Ja mam tiez v pupku a podarilo sa nam na prvy sup 😉

kukujka
17. máj 2012

baby preco tu riesite take somariny.ja uz ozaj neviem,ci si niekedy robite srandu,alebo je to vsetko len z nudy.
niekedy ozaj nechapem

miladka7
17. máj 2012

😕 😕 to je taká blboť nie pupok ,ale ek chce dieťa tak potom na klikťák 😀 😀

alenka600
17. máj 2012

V pupku muza, ci v pupku zeny? 😎 😀

moniciak
17. máj 2012

@alenka600 si dala 😀 ja mám len v nose ale vraj znižuje plodnosť nám hovorila naša profesorka biológie ale pozri koľko mamiek je tu takých 🙂

eaka
20. máj 2012

Pri piercingu v uchu môžeš prepichnúť nejaký bod plodnosti, nejaké kultúry to používajú ako antikoncepciu... ale možno aj to je len mýtus na vystrašenie mladých kočiek, ktoré si chcú dať do ucha 10 náušníc.. O pupku som také nič ešte nepočula...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre