Ahojte. Pred dvomi dnami som si zacala merat bazalnu teplotu. Viem, ze by sa malo merat minimalne po 3 prespatych hodinach, mam v plane merat vzdy rano o 6:00, ale mam doma 2 rocnu slecnu, ktora sa zvykne este raz za noc zobudit a pytat mliecko, tak musim vstat a spravit jej mlieko, kazdu noc v inu hodinu, niekedy o druhej rano, inokedy o piatej. Ako toto vstavenie ovplyvni BT a neskresli to graf? Hlavne uz v tych rannych hodinach. Naozaj som v tomto novacik a v clankoch co som citala som nic nenasla. Dakujem
@adka3321 ja mam 5,5 mesacne, meriam prvy cyklus, ale prave dnes vstal o hodinu skor, aj v noci bol inak hore. Takze po vzostupe mi zas klesla, uvidim zajtra, co bude. Minuly cyklus som zacala kdesi po 24 dni cyklu, pozitivny ovu test bol na 20 DC (cyklus 34 dni), to uz boli pekne vysoke a pred menzesom klesla, po menzese zase pekne nizka. Len teraz okolo 15 dna je to take neiste a ako naschval, sa zobudil inak.
To vacsinou mi papal raz za noc okolo 3-3:30...meranie okolo 7:00.
Keby si okolo druhej dala mlieko, to este ok, o piatej uz neviem, neviem...🤔
@nevenka Ovplyvni urcite bazalnu teplotu. Mala by si mat aspon 4 hod neruseneho spanku.
@miskanathan akym smerom to ovplyvni? Co som si vsimla, tak ked som merala o 6, bola nizsia ako o 7, toto viem, ze cim neskor vstavanie, tym vyssia teplota, ale stale to bolo v medziach bud tych predovulacnych alebo poovulacnych teplot.
No ja viem, ze je to take meranie, pri tom nocnom vstavani, ale co uz. Este aj tie cinske testy su divne. Malo farbiva maju alebo co. A kupovat zas v lekarni, no nic moc. Chcela som si ale merat teplotu, kedze aspon nazhruba chcem vediet, kde som, co som. Ovu testy po porode boli totalne biele, mali len jednu ciarku ako negativny teh. Test.
Este mi do toho vstupuje stitna, mam 2 diagnozy a ako na hojdacke, hyper a hypo...🤦♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adka3321 na symptotermálnu metódu (kde základ je meranie bazalnej teploty) sú odborníci v Lige pár páru, tam ti certifikovaný poradca odpovie aj na toto 🙂 https://www.lpp.sk/poradna