Ovitrelle - nežiadúce účinky

miza88
7. sep 2018

Ahojte baby, ako dlho sa u vás prejavovali príznaky po pichnutí ovitrelle? Mňa celkom nahnevalo, že ma lekárka neinformovala o možných príznakoch a som už 12 dní po injekcii a stále mám bolesti v podbrušku a vaječníkoch. Ďakujem za každú vašu skúsenosť.

juliet86
8. sep 2018

ja som mala 4krat tuto injekciu ale tak dlho som priznaky nemala. max den dva... nemozes byt skor tehu?

miza88
autor
10. sep 2018

Ahoj, robila som si testy, ktore boli negativne a aj trocha krvacam, takze tehotna na 99% nie som. A podarilo sa vam nakoniec otehotniet?

juliet86
10. sep 2018

@miza88 nie 🤣 myslim ze zvolime inu cestu

miza88
autor
10. sep 2018

@juliet86 my tiež uvažujeme či ísť ešte raz na IUI alebo či sa len snažiť normálnym spôsobom, my totižto podľa lekárov nemáme žiadny problém, takže nám by ani poisťovňa nič nepreplatila ☹ 😒

juliet86
10. sep 2018

@miza88 my vieme kde je problem. slabi plavci. takze to beriem tak ze naco ovitrelle ked normalne ovulujem?

miza88
autor
11. sep 2018

@juliet86 môj chlap bol na spermiograme pred pol rokom a podľa toho lekára mal všetko v poriadku. Teraz keď som si čítala správu z IUI mal 13mil/ml a motilitu má A30%. Podľa niektorých noriem je to vraj ok a podľa iných zasa nie. Tak ja neviem....

juliet86
11. sep 2018

@miza88 to znie ok. nam s ovela nizsimi percentami povedali ze by to teoreticky mohlo ist prirodzene. ale spermie mozu kolisat. menia sa kazdych cca 80 dni. plus staci vela km na bicykli lieky ci sauna ci teple vane ci sedenia s notebookom a count ide dole...

miza88
autor
11. sep 2018

@juliet86 Ano, to viem, moj muz ma tieto veci nastudovane od A po Z a urcite vie o tom viac ako ja 😀 On je velky sportovec a zdravo zijuci chlap, od jakziva co ho poznam pije kotvicnik a maku napriklad....ja som ani nevedela co to je, ked som ho spoznala 😀 Lenze, ma velmi vela stresov v praci, tak ja si myslim ze aj to ma urcite vplyv.

juliet86
12. sep 2018

@miza88 moj podobne velmi. skusame teraz nivu vec ak do 3mesiacov zaberie pisem ti ;) snazim sa nevkladat do toho nadeje ale jasne ze nadej je vzdy

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre