Ovitrelle a snaženie sa o dieťa

31. mar 2023

Ahojte. Dnes o 11.30 h mi dr pichol ovitrell, som len 9 DC a folik mal 16 mm. Kedy je najlepsie sa snazit? Milovanie sme mali vcera, nakolko som cakala ze ovu bude ako vzdy plus minus az 14 dc. A muz ma slabych plavcov...

ninka99865
31. mar 2023

Ovulacia nastane cca 36 h po. Tak ak máte slabých dnes by som dala pauzu a zajtra šla nato 🍀

autor
31. mar 2023

@ninka99865 budeme spolu do zajtra rana a potom az nedelu vecer; tak ktory den vybrat 😀

autor
31. mar 2023

@ninka99865 ovulacia nastane cca 36 hodin po podani ovitrelle a trva odvtedy tych 12 hodin?

ninka99865
31. mar 2023

Tak by som skúsila zajtra ráno a v nedeľu keď príde. Vajíčko ma životnosť cca 12-24 h

yamahka
1. apr 2023

Gynekológ povedal že kedy sa mame snažiť. Čiže v deň pichnutia ráno ovritelle a hneď aj v ten deň večer sex a druhý deň tiež..aj tak to nevyšlo, pretože muž má zku morfologiu. A vás muž má slabých plavcov, tak to nieje ok. Nech skúsi vitamíny selén, zinok, folandrol..držím palce

autor
1. apr 2023

@yamahka moj uz bral snad vsetko a max z 1% to dal na 2% tu morfologiu. Skusili sme dnes rano.

s_o_n_i_k_e
2. apr 2023

My máme tretí cyklus s Ovitrelle a môj doktor povedal, do 36h od pichnutia nastane ovulácia a potom máme 24h, kedy je vajíčko schopné oplodnenia a ak nič tak zanikne.

autor
2. apr 2023

@s_o_n_i_k_e ahoj prosim ta a vkladala si potom 2 dni od ovitrele utrogestan? 1 alebo 2 tabletky kazdy den.

s_o_n_i_k_e
2. apr 2023

10dni pre MS som brala estrofem a duphaston a potom v dalším cykle som brala už len duphaston a teraz v tretom cykle už len znova len duphaston. V následnom cykle idem užívať od 3-7 dňa ako dostanem MS - Clostilbegyt. Dosť asi záleží od ženy. Držím palce.

henrietka12
25. apr 2023

Ahoj no ako to dopadlo ? Podarilo sa ti otehotniet? ...pýtam sa kvôli tomu že mne dr pichol akurád dnes ovitrelle ... Tak som zvedavá že čo ma čaká ... Brala som aj clostyl ...

autor
26. apr 2023

@henrietka12 uz som mala pichnuty 4x doposial a nic.

tanicka2224
27. apr 2024

Ahojte , mala som 3-8dc clostilbegyt následne pichnuty ovitrelle 13dc poobede. Dnes som 30 DC menštruácia mi mešká 2 dni ale tehotenský test negatívny . Meškal vám menzes po injekcií? Alebo je ešte šanca že som tehotná aj keď test stále negatívny?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre