Ahojte. Dnes o 11.30 h mi dr pichol ovitrell, som len 9 DC a folik mal 16 mm. Kedy je najlepsie sa snazit? Milovanie sme mali vcera, nakolko som cakala ze ovu bude ako vzdy plus minus az 14 dc. A muz ma slabych plavcov...
@ninka99865 budeme spolu do zajtra rana a potom az nedelu vecer; tak ktory den vybrat 😀
@ninka99865 ovulacia nastane cca 36 hodin po podani ovitrelle a trva odvtedy tych 12 hodin?
Tak by som skúsila zajtra ráno a v nedeľu keď príde. Vajíčko ma životnosť cca 12-24 h
Gynekológ povedal že kedy sa mame snažiť. Čiže v deň pichnutia ráno ovritelle a hneď aj v ten deň večer sex a druhý deň tiež..aj tak to nevyšlo, pretože muž má zku morfologiu. A vás muž má slabých plavcov, tak to nieje ok. Nech skúsi vitamíny selén, zinok, folandrol..držím palce
@yamahka moj uz bral snad vsetko a max z 1% to dal na 2% tu morfologiu. Skusili sme dnes rano.
My máme tretí cyklus s Ovitrelle a môj doktor povedal, do 36h od pichnutia nastane ovulácia a potom máme 24h, kedy je vajíčko schopné oplodnenia a ak nič tak zanikne.
@s_o_n_i_k_e ahoj prosim ta a vkladala si potom 2 dni od ovitrele utrogestan? 1 alebo 2 tabletky kazdy den.
10dni pre MS som brala estrofem a duphaston a potom v dalším cykle som brala už len duphaston a teraz v tretom cykle už len znova len duphaston. V následnom cykle idem užívať od 3-7 dňa ako dostanem MS - Clostilbegyt. Dosť asi záleží od ženy. Držím palce.
Ahoj no ako to dopadlo ? Podarilo sa ti otehotniet? ...pýtam sa kvôli tomu že mne dr pichol akurád dnes ovitrelle ... Tak som zvedavá že čo ma čaká ... Brala som aj clostyl ...
@henrietka12 uz som mala pichnuty 4x doposial a nic.
Ahojte , mala som 3-8dc clostilbegyt následne pichnuty ovitrelle 13dc poobede. Dnes som 30 DC menštruácia mi mešká 2 dni ale tehotenský test negatívny . Meškal vám menzes po injekcií? Alebo je ešte šanca že som tehotná aj keď test stále negatívny?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ovulacia nastane cca 36 h po. Tak ak máte slabých dnes by som dala pauzu a zajtra šla nato 🍀