Ovitrelle a následný pohlavný styk

lienkara
29. nov 2024

Ahojte chcela by som sa poradiť v sobotu večer si mám pichnúť ovitrelle injekciu aby mi prasklo vajíčko ,kedy je najlepšie mať pohlavný styk pred alebo po ? Mám jeden dominantný folikul. Vyšlo Vám to hneď na prvý krát s ovitrelle? Beriem aj clostilbegyt a duphaston
Ďakujem za odpovede.

katik22
29. nov 2024

@lienkara my sme mali hneď na druhy deň .. plus dva dni potom ešte .. ;)

lienkara
autor
29. nov 2024

@katik22 a podarilo sa ?

katik22
29. nov 2024

@lienkara zatiaľ nie .. mali sme len raz PPS.. a teraz druhýkrát iui .. výsledok budem vedieť o týždeň .. tak neviem, či sa podarilo ;)

sagitar
29. nov 2024

Podľa príbalového letáku sa odporúča mať styk v deň aplikácie a aj nasledujúci deň. Čím viac, tým lepšie. Nech muž odovzdá všetko čo má 🙂

l_enusik
29. nov 2024

Prve tehu mi vyslo na treti pokus s clostylom a ovitrele, najlepsie je mat v den pichnutia a nasledujuce dni … teraz som uz treti mesiac na clostyle .. cca o tyzden idem na sono a uvidime ci tam nieco bude … a ci da to potom podari tak ako pri prvom tehu 🙏 … drzim prsty

kdovi
30. nov 2024

Ahoj mě aplikoval doktorka injekci minulý pátek 22.12. kolem 11 hodiny a měli jsme se snažit večer a na druhý den tak uvidíme jestli se povede takže říkala den aplikace a následující den 😊

nikikaaa
3. dec 2024

Ahojte, mne pichli ovitrelle 19.11. a snazili sme sa az tie dalsie 2 dni, v ten den nie. Mala som ho 1x, tak som nevedela, že ukazuje poz.test. Prvý som si spravila 29.11.,bol negatívny a dnešný 3.12. bol pozitívny. Doktorka ma vsak znosila, že som si ho nemala robiť (co mi vtedy nepovedala). Takže sa ani neteším a musím počkať ešte pár dní.

lienkara
autor
3. dec 2024

@nikikaaa mne bol pichnúty túto sobotu 30.11 a sex sme mali sobotu a pondelok uvidíme čo z toho bude. Treba čakať 14 dní dokedy to z tela vyprchá.

nikikaaa
6. dec 2024

@lienkara ja som optimista, 18ty den po ovi. A stale dve čiarky

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre