Ovitrelle

kikus138
13. sep 2022

Dobrý večer prajem snažíme sa s manželom o bábätko už skoro rok. Ja môžem otehotnieť len keď ovulujem vľavo a manžel má genetické problémy translokaciu chromozómov t13,14 . Navštevujeme aj centrum asistovanej reprodukcie kde nás sledujú . Tento mesiac som ovulovala vľavo a pichli mi ovitrelle 02.09.2022. 10.09.2022 mi vyšiel pozit test ktorý bol pravdepodobne pozitívny len z tej injekcie. Na 11 deň po pichnuti ovitrelle mi už ale test neukazoval pozitivitu resp veľmi slabulinku čiarku neviem či to môžem považovať za dôveryhodny údaj .... Je ešte možné keď počkám a spravím si test neskôr že by ešte mohol byť pozitívny alebo nie ? Nemáte s tým niektorá skúsenost? Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede ☺️

anjelicek26
13. sep 2022

11.den po ovitrelle je len 9dpo...kde ukaze pozitivny test len 5% tehotnym... takze skoro testujes, musis pockat este zo tri dni...teraz to nema vypovednu hodnotu...

e1i
13. sep 2022

@kikus138 ovitrelle sa drzi 10-14 dni. Zistis jedine testovanim ob dva dni ci znovu silnie ciarka

kikus138
autor
13. sep 2022

@anjelicek26 dobre ešte počkám ďakujem za radu ☺️

matkahelka
13. sep 2022

@kikus138 precitaj pribalovy letak. aj 14 dni po ovitrelle este moze test ukazovat pozitivitu prave z ovitrelle, aj ked tehotenstvo nie je. mna aj lekar upozornil, ze testovat az po 14.dnoch.

kikus138
autor
13. sep 2022

@matkahelka mňa práveže lekár na toto neupozornil a čo som čítala na internete pribalovy leták tak tam píšu do 10 dní určite ale budem testovat ešte neskôr ☺️

matkahelka
13. sep 2022

@kikus138 mne este aj na 14 den ukazal baby test pozitivitu a tehotna som nebola, bolo to zbytkove hcg z ovitrelle

barju
13. sep 2022

@kikus138 mne lekár pri Ovitrelle napísal do správy testovať nie skôr ako na 14 den

janetinka27
13. sep 2022

@kikus138 tazko povedat. je to individualne. ja na 9. den po ovitrelle mavam uz uplne negat test. ale netestujem kazdy mesiac, takze mozno niekedy by vysiel pozitivny z ovitrelle aj neskor. este urcite testuj.

anjelicek26
13. sep 2022

Kvoli tomuto testuju baby od pichnutia kazdy jeden den rovnakym testom v rovnaku dobu, aby vedeli porovnat ako hcg klesa a potom ako zasa posilnie (ak posilnie...)... ja som mala hcg von s tela na siesty den, takze velmi individualna zalezitost...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre