Ovčie kiahne a plánovanie tehotenstva

katoku
21. máj 2017

Ahojte dievcata,

Viete mi prosim niekto poradit ci je mozne a hlavne bezpecne pokusat sa o babatko ak partber ma ovcie kiahne v konecnom stadiu? Na nete toho vela nie je s touto problematikou a lekar povedal, ze k som mala kiahne ja v detstve, potom je vsetko ok a nebal by sa ist do toho, ale trochu sa obavam. Hoci opat cakat dalsi mesiac....hmmmm :(

lilyianka
22. máj 2017

@katoku ja osobne by som to neriskovala...
Mesiac je taka dlha doba,ze sa to uz neda vydrzat??

jankapo
22. máj 2017

Asi by som aj ja ten mesiac ozelela...bohvie co narobi take ochorenie so spermiami...kazde virusove ochorenie je riziko a clovek sa nevie stale tomu uchranit, ale toto mi pride na zvazenie...asi by som pockala ten mesiac nech sa jeho organizmus da dokopy...

bienennest
22. máj 2017

@katoku Ahoj, aj ked je to malo caste, ale aj ked si uz mala ovcie kiahne dokazes sa nimi znovu nakazit ak tvoj predosly priebeh nebol velmi silny. Ovcie kiahne su v tehotenstve v prvych tyzdnoch jedno z najnebezpecnejsich ochoreni pre plod, takze rozhodne treba pockat pokial bude manzel uplne vylieceny. Ver tomu, ze pri planovani babatka na 1 mesiac rozhodne nedojde.. radsej pockat aj pol roka a mat zdrave dietatko

ave17
22. máj 2017

To už mesiac nemôžete vydržať??? Toto nepochopím.

monicka144
22. máj 2017

Radšej počkajte 🙂 Ja osobne si nemyslím, že to malo mať na to nejaký vplyv ale istota je guľomet. Nestojí ti ten mesiac za to, že si budeš istá, že bábätko bude na 100% zdravé a v poriadku? Ja myslím, že áno. Ten mesiac vám zbehne ako voda neboj sa. Netreba to zbytočne síliť keď je takáto situácia, potom by ste si to mohli vyčítať

mattkapd
22. máj 2017

Osobné by som radšej vydrzala radšej aj 2 mesiace..ja by som išla na istotu. .nechcela by som si potom noeco vycitat

katoku
autor
23. máj 2017

Dakujem dievcata, ja to tiez tak vidim a citim, len som to asi potrebovala pocut od niekoho ineho. My sa totiz uz treti mesiac chceme snazit o babo a vzdy cosi do toho pride, tak sa citim, ze k tomu asi nikdy nedojde.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre