Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😀 a vy ako?
ahojte, my sme mali naplanovany november,ale som ochorela,ako naschval,,,tak sa nam to posuva, ale ja dufam,ze uz v decembri🙂 🙂
tak ja tomu verim uz 14 mesiacov a stale nic 🙄 ... takze mozete planovat kolko chcete, zivot si to aj tak zariadi ako chce 🙄
ale ved to vieme, my sa snazime napriklad 2 roky...o to nejde.proste verime 😎
tak verim aj ja, ale uz by som rada vidiet aj // na teste, lebo roky idu a mladsi uz nebudeme
verime a presuvame mesiace 😀 . Veru kedy to pride, moc nezalezi na nas ale na nejakej inej ´moci´. My to ale startujeme opat od januara...
ved to ma na tom stve, keby som mala takych 5 rokov dole, asi citim aj vacsiu nadej..
ahojte kočky, môžem sa ku vám pridať? 🙂 my by sme tiež chceli čo najskôr v novom roku otehotnieť a už počítam mesiace a neviem sa dočkať 🙂
ved to, ja by som si tiez priala aspon o 5 rokov menej a pre MM aj 10 menej
zuzanockamt: presne, mojmu priatelovu aj o 10 menej 😀
toja ... a ako ste na tom vekovo s priatelom?... ja mam 27 a MM ma 34
ja mam 29 a on 39, takze vy ste na tom lepsie, neboj 🙂
no tak o nieco lepsie hej ... a boli ste uz aj na nejakych vysetreniach, ze preco sa nedari ... ja chcem zacat od noveho roka zistovat pricinu, aj ked jedna z nich je uz znama ... mam otocenu maternicu dozadu, co sa niekedy udava ako dovod ... ale su zeny, ktore ju maju tiez otocenu a otehotneju ani nevedia ako a niektore skusaju roky ... bola som teraz v piatok u lekarky a povedala mi, ze ked sa nam nebude darit 2 roky, tak potom to bude riesit 🙄
ahojte mozem sa ku vam pridat? 😕
ja som anatomicky v poriadku a viac lekarka zistovat nechcela. inak,kamaratka mala nejak inak polozenu maternicu a otehotnela na prvy sup. ale moc nechcela 🙂...
ja si myslim,ze je to cele komplikovane a raz sa to podari a basta.
kojazarik: ahoj 🙂
tak ja chcem absolvovat urcite nejake vysetrenia ... aspon HP alebo folikulometriu a chcela by som, aby MM spravili spg
kojzarik ... ahoj 🙂
my sme museli snazenie odlozit az na januar / februar koli tomu ze vo stvrtok ma budu operovat , nasli mi zlcove kamene .tak snad sa nam coskoro podari
kojzarik ... no ved tych par mesiacov vydrzite ... ved hlavna vec, ze uz mas aspon jedno dietatko 😉
kojazarik,ty uz tusim mas jedno dietatko🙂. super🙂
moj p. sa chysta na sg, tak som zvedava,ako to dopadne 😎
zuzanockamt mam ale aj na neho sme museli cakat 2,5 roka kym sa nam podaril
toja ... ja mojho manzela este musim presvedcit, aby sa odhodlal, lebo stale mi len tvrdi, ze robim paniku ... ale snad ho presvedcim 😕
kojzarik ... ale podstatne je, ze sa podaril 😉 ... snad sa aj my coskoro dockame, lebo to cakanie je dost zle niekedy
tak môžem sa teda pridať aj ja? 😕 😅
amadora ... ved sa kludne pridaj 😉 🙂
veru je a je asi az za 5 deti 😀 aj moj bol na spg , a to mne sa netvorilo zlte teliesko na vajicku , ale vraj by to malo byt uz ok , tak sa necham v blizkej buducnosti prekvapit , ze ci je to ozaj pravda
toja mam
zuzanockamt: ved presne to hovori aj moj...ja ho nahovaram,ze ake je to prijemne vysetrenie, ze si moze obrazky doniest pekne, ze ake uuuzasne vysetrenie 🙂,ale snad ked si najde cas, tak ho tam metlou uz pozeniem 😀
toja ... podla mna je lepsie, ked muz absolvuje spg, lebo je to nenarocne vysetrenie a ak je to v pohode, tak potom nech sa da vysetrit zena, lebo tam je tych vysetreni viac a su narocnejsie a v mnohych pripadoch aj bolestivejsie 😝
http://pokec.azet.sk/kojzarik/fotoalbumy/kevink...
ak chcete tak kuknite ( foto maleho) hesloposlem do ip na vyziadanie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
AHoj Majcik, ja sa tiez chystam a verim 😀 .