Dopočula som sa na návšteve u mojej známej o jednom príbehu človeka, o ktorom som zistila, že ho vlastne poznám:
Po Tatrami žije človek, úspešný manažér, v strednom veku. Rodinne založený. Aj pomerne dobre zabezpečený. Pracuje vo firme a má sieť obchodných partnerov po celom svete. Keďže s niektorými má vyslovene nadštandardné priateľské vzťahy, daroval im pri rôznych príležitostiach obrazy, ktoré maľuje v rámci relaxu od pracovného stresu.
Aj keď maľuje len vyslovene pre svoje potešenie, už od začiatku mal také pozitívne reakcie v tom zmysle, že tie jeho obrazy pôsobia na ľudí pozitívne, v domácnostiach harmonizujú atmosféru, proste ľudia, ktorí ich majú doma z toho mali po čase celkom príjemný pocit... Niektorí partneri ho následne žiadali aj o kúpu jeho obrazov, ako dar pre svojich známych a rodinu.
Pred nejakým časom sa mu však ozval klient zo Slovinska, ktorý mu dal vedieť, že jeho obraz sa manželke páčil a hodil sa jej do spálne. Po zhruba vyše roku sa im zrazu po 6 rokoch snahy podarilo otehotnieť. Jeho manželka si to vysvetľuje práve tým obrazom, ktorý ako hovorí, jej dodal takú ľahkosť a energiu.
Ten človek tomu najprv nevenoval pozornosť, ale po čase dostal veľmi podobné informácie od obchodného partnera vo Švajčiarsku a neskôr aj od klienta z Čiech, ktorý bol na tom s manželkou vyše 10 rokov takmer beznádejne... Dnes majú dievčatko.
Nejak sa to dostalo von, keďže sa s tým zdôveril pár ľuďom. Takto okľukou som sa o tom dozvedela aj ja, aj keď ja toho človeka poznám, keďže sme boli spolužiaci na strednej 🙂
Ale nechce o tom veľmi rozprávať, pretože má obavy, že v jeho pracovnom postavení by ho mohol niekto označiť za šarlatána. Skôr sa to snaží nejak uhrať ako tému v úzkom kruhu jeho obchodných partnerov. Osobne som ho vyhľadala a pýtala som sa na to, ale povedal mi len to, čo píšem. Vysvetlenie tej energie, ktorá pôsobí z jeho obrazov na ľudí nehľadal a ani nehľadá...
Tak neviem, či by to niektorej z Vás pomohlo, respektíve aký je váš pohľad na túto vec?
haha, dobra debilina ..pre naivnych ludi , ktori sa nechaju radi okradnut.
@andreastpvt moj pohlad na vec...vraj indijani niekedy verili,ze zena moze otehotniet z hladenia na mesiac.....verit sa da comukolvek....ved samotne placebo ake super vysledky ma a kolkym ludom pomohlo (vysledky su takmer rovnake ako u homeopatie,ale neodbocujme...)... myslim si,ze pri snahe splodit babo moze pomoct,ked sa manzelia prestanu velmi snazit, uvolnia sa,myslia na ine,nie len na to,ze chceme byt rodicia...proste pohoda,bez zbytocneho stresu....moji znami,kt osobne poznam isli po vyse 10r rozlicnych pokusoch,umelych oplodneniach a niekolkych potratoch prijat svoju bezdetnost na put do Betlehema,nevediac o tom,ze odtial sa vratili uz traja a drobec uz ma vyse roka...no nedovolim si tvrdit,ze k uspesnemu tehu zarucend dopomoze dovolenka kdekolvek,I ked samozrejme,moze to mat velmi dobry vplyv a vela deticiek pochadza prave z dovoleniek,kedy konecne maju partneri na seba cas 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pohlad? Ze je to reklama ako vysita 😉