Podarilo sa niekomu otehotnieť v tomto veku s tým, že celý život bol cyklus pravidelný, len posledného pol roka sa začal cyklus dosť predlžovať a stal sa nepredvídateľný? Zmeškala som už svoju šancu?
uz sa snazite o tehotnost nejaky ten cas? ao ano tak smer CAR... neries na obvode.
Mozno staci tvoj cyklus len kratkodobo podporit a bude to ok. Tvoj gyn ti poradi podla toho, co zisti vysetreniami
Zavisi od AMH. Tiez odporucam zacat s vysetreniami. Suhlas s
@miskamicha
mozes,ale kazdy den mat sex.A uvidis ako to dopadne,ak par mesiavov nic -na sticika
by som
lekara skontrolovat ,urobit progil a pod.
Ta haprujuca menstruacia moze byt prave z dovodu poklesu hormonov. Mne sa tak zacala predcasna menopauza. V 37 skusat bez profilu je strata casu, isla by som sa dat vysetrit, ci sa tvoria folikuly (sono) atd a dat si urobit profil. CAR, nie gynda
Je to vysoko individualne, vsetko zavisi od vysledkov
Otehotnela som v 38r po 2r snaženia. cyklus nepravidelný a endometrioza. Takže áno.
Ale nečakala by som už pridlho. O prve sme sa snažili od mojich 30r, nepodarilo sa to ani po 6r. Boli sme na IVF, to vyšlo na 1x. Keď sa na to pozriem spätne, zbytočne sme sa dlhé roky trápili. Ale asi to tak malo byt.
Zalezi ale aj od toho ako dlho sa snazis,ak si len zacal zbytocne este riesit umele.Staci profil a sexovay😉Ak to ude pol roka uz tak chod.Lebo ak si len zacala a si neista ,nevies ci lahko alebo tazsie otehotnies ak ale uz sa snazite a nic tak sa daj vysetrit.
Zasa tieto centra len stresuju a pchaju liekmi,Mozno to ani nepotrebujes.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Porad sa s gynekológom.