Otehotnenie s Inofolicom

rozalka_13
29. jan 2022

Ahojte ženy, prosím vás s muzom sa snažíme o babo 3 mesiace, viem je to ešte krátka doba, ale mám menší strach... Gynegologicka mi odporučila inofolic užívam ho už mesiac a stále nič. Pomohol niekomu?

lalulola
29. jan 2022

@rozalka_13 Nehnevaj sa ,ale za prvé tri mesiace je naozaj krátka doba a mesiac užívania Inofolic tiež. Skús ho užívať aspoň tri mesiace a keď sa do roka nepodarí, treba doriešiť aj iné ako klasické vyšetrenia u gynekológa. Držím palce 😉

noami12
29. jan 2022

@rozalka_13 snažili sme sa 2 roky, nič.. potom som išla gyn riešiť to a tiež mi odporučil inofolic, že všade sa ze do 3 mesiacov prídem tehotná, no a ja som tehotná prišla po mesiaci 😀 čiže mne stačila jedna krabička ktorú šok brala iba dní okolo ovulácie, ale prášok som si zriedila iba s minimum vody tak na 2 glgy nech to ma grády 😀 už som toto písala 3 babám tu na MK a všetkým 3 sa podarilo 🙂 len skus teda si ho riadiť fakt iba na tie 2 glgy 🙂 držím palce

marianna_peskova
30. jan 2022

Užívala som Inofolic a manžel Folandrol tri mesiace pred tým, ako sme sa začali pokúšať o dieťa. Podarilo sa mi otehotnieť na prvýkrát.

petrita13
30. jan 2022

@rozalka_13 ja som užívala inofolic premium combi a nemôžem povedať že by mi nejako pomohol. Brala som ho asi pol roka. Keď sa nám nedarilo už viac ako rok doktorka mi dala clostylbegyt a dufaston a stále nič. Až som sa na koniec na všetko vykašľala a ostala som tehotná.

lucijalucy
30. jan 2022

@rozalka_13 u nás pomohla kombinácia viacerých produktov, vrátane inofolicu. Po 4 mesiacoch užívania.

rozalka_13
autor
30. jan 2022

Ďakujem ženy ste úžasne ❤️ Ste ma trošku namotivoali

sense
30. jan 2022

Brala som par mesiacov a nic

agatky
30. jan 2022

@rozalka_13 brala som ho 3 mesiace mozno styri a otehotnela som po 11r ☺️

katy1407
31. jan 2022

@rozalka_13 tak ja ťa povzbudím, po 3 mesiacoch snaženia som ho kúpila že skúsim, brala som ho len do ovulácie a podarilo sa ☺️

mimka91
1. feb 2022

@rozalka_13 nam pomohol. Ja som uzivala inofolic combi a muz folandrol. Vybrali sme 2 balenia a tretie sme uz neuzivali, lebo na teste som mala //. Dolezite je ho zacat uzivat v 1 den ms

simciatko
4. feb 2022

cca rok sa mi nedarilo otehotniet brala som vitaminy,caje,aj od gynekologa taky vitaminivy napoj,aj pregnil mi pichal,zelezo a nic.raz som natrafila na sprej ktory som uzivala aj s manzelom cca 3mesiace upravila sa mi menzes a otehotnela som🙂

ketonka
14. feb 2022

@rozalka_13 ja som brala Inofolic a muž Folandrol 2 mesiace a nič. Tak.som potom kúpila kotvicnik a maca strong a za mesiac tehu
Tak teraz neviem čo.pomohlo viac 🙂.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre