Prosím vás otehotnela ste niektorá po užívaní Duphastonu? Aké ste mali prejavy ? Ja ho užívam už asi rok a vždy mi menzes prišiel ako hodinky. Tento mesiac nič len v čase kedy som mala dostať menzes dva dni spinenie. Bola som sice chorá ale nebrala som ATB aby mi menzes takto vynechal. Test som si ešte nerobila.Dnes je to siedmy deň čo mešká ak teda tie dva dni spinenia neberiem ako menzes.
@martinusik91 ja som brala 2 mesiace a po 2rokoch sa konecne zadarilo,sama som neverila,je na case spravit si test
@tncka my sme práveže mimo plodných nedávali pozor, tak som sa na to spoliehala že by to mohlo byť ok. Ako keď to príde tak budem rada ale ak nie tak nevadí. Len neviem či aj ten výtok počas užívania môže byť príznak tehotenstva. Ako ho užívam sa mi to ešte nestalo. Dr mi ho dal pre nepravidelný cyklus.
@martinusik91 treba spravit test a hned budes mudrejsia. Drzim palce aby bol vysledok taky ako si zelas
@maria898 ďakujem veľmi by som chcela druhé bábo ale mám pred tým rešpekt. Pri synovi mi ukázalo úplne slabo až na 9ty deň meškania tak ešte chvíľu počkám asi.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martinusik91 najvyssi cas spravit test a ak bude negativny isto kontaktovat lekara