Otehotnenie počas PCOS

20. aug 2024

Ahojte , mám pcos a mám problém s otehotnením . Mám ísť do Bb 26 v pondelok k pánovi bielikovi na konzultaciu. Začiatkom mi prišla MS 5teho. Výtoky mám teraz od 17teho . A keď som si pozrela na ovulačnej kalkulačke tak vysoká šanca ukazovala 18-19 . Lenže v appke MK mi ukazuje že mám mať ovulácii začiatkom septembra (čo nechápem ) . Ja by som sa chcela spýtať keďže sme mali toho 18-19 s manželom PS mohla by tam byt nejaká šanca ? Či ani nie ? Vedela niektorá otehotnieť aj počas pcos? Ďakujem ta každú radu .

barcinka13
20. aug 2024

Ovulácia sa nesleduje podľa appky..veľa žien si meria teplotu, robí ovu testy a sleduje aj iné príznaky..appka je len výpočet pri pravidelnom cykle a aj to nie je záruka..co ty zrejme pri pcos nemáš

misulka22
20. aug 2024

Ja som mala pcos,vysoky prolaktin,kortizol,znizenu funkciu sz...3doktori ,ze prirodzene neotehotniem,tak sme si jeden krat nedali pozor...dcera ma 8,5roka.

venom19
20. aug 2024

Ani pri ziadnych problemoch nema apka nejaku extra vypovednu hodnotu, je to kalkulacka podla idealnehk stavu. Ale kazda zena je inidividualna, a toboz ked ma zena pcos..

autor
20. aug 2024

@misulka22 joj to ma teší ❤️ . No veď práve že ma doktorovi strašia že sa nič nestane aj keď nebudem že som mladá a môžem ísť na umelé oplodnenie .Minulý rok som bola operovaná na vaječníky cystu som tam totiž mala a ich slova boli len že drilling na pravom vaječníku vôbec nemusela byt . A keď som sa opýtala že prečo bol ticho . Môj ženský ma poslal do Bb k bielikovi vraj na konzultáciu a uvidí sa co či znova operácia alebo mi nasadí nejaké lieky . Tak netuším co robiť ako načo sa pripraviť .

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre