Ahojte, 8.2 som mala prvy pozitivny test nasledne som zacala spinit krvacat az do 28.3.
Potvrdene biochem tehotenstvo hcg klesa mizerne malo kazdy tyzden max o 40 uml. Posledne mi brali krv 31.3 vysledok budem mat az po 12 dnoch zatial som bola z posledneho odberu na 70 uml ratam ze dnes mam cca 10 az 30 max . Dr povedal ze pauzu netreba predpisal inofolik femibion a dovolenku. No ale kedze sme sa zacali s priatelom snazit stale mam jemne pozitivne testy otazka znie
Je vobec realne otehotniet ked mam hcg v krvy, nevnima to telo ako tehotenstvo, tj nebudem mat ani ovulaciu?
A ako zistim ze som tehotna ked mam pozitivne testy i ked dnes uz len uplne slabo keby neviem o existencii ducha tak poviem ze je negativ, citlivost 10 uml.
Rozmyslam ci nedoslo k nedorozumeniu medzi dr a mnou a ci nemyslel ze pockam kým hcg klesne uplne ale teda o pauze rec nebola neviem. A mam dôvody pre co nemozem dalsie 2 mesiace cakat kym bude hcg 0:(.
Asi do toho moc šturam ale nechcem znovu zazivat to co posledne 2 mesiace.
Ďakujem za kazdu radu a odpoved.
@miskamicha mne ale hcg klesa cca od polky februara je a april :D. Ak pockam moze vzniknut stav ze budem bez prace nakolko u nas v praci prepustaju uz druhy mesiac a vedia prve babo sa nepodarilo tj kto by chcel zenu ktora planuje ist na MD. Vlastne dr si mysli ze sa toto cele deje pre stres ktorý mam.
Kazdopadne dakujem za odpoved 🙂
@7tinka7 zaujimavy postoj lekara...mne bolo prizvukovane sa snazit az ked bude hcg 0. Robila som si aj kobtrolny tehu test a ked bol snehovobiely az potom som riesila...pises ze si spinila, krvacala doteraz do 28.3...to si sa nebala mat sex ? Je tam riziko.aj infekcie napriklad...
@7tinka7 nemyslim si ze je na vine stres. 99
9% biochemickych tehu je sposobene zlou genetikou. 🙂 drzim palce
@7tinka7 mne klesalo hcg tiez pomaly,zle som sa cistila,pokym budete mat hcg v krvi,tak ovulaciu mat nebudete,cize 0 sanca na otehotnenie.skuste alchemilku,cervene vino,aby ste sa rychlejsie vycistila.pisali ste o biochemickom tehotenstve,co je teda uplny uplny zaciatok a to uz ste o tom povedali v praci,ked sa bojite prepustenia z prace?
@bejbs123 bola som v 7 tt+- v praci som to povedala lebo som chodila kazdy druhy den na celodenne vysetrenia a na odporucania lekara som musela ostat doma na home office. Vedela to moja nadriadena ktora nema nic spolocne s prepustanim ktore vykonava majitel spolocnosti ale dakujem za zaujem 🙂.
@7tinka7 a prečo máte výsledky hodnoty Hcg až po 12 dňoch?🙈
ja som si teraz prešla tým istým a na výsledky som čakala cca 1hod.
Čistila som sa mesiac, kým mi kleslo Hcg na nulu.
Išlo síce len o micro abort,ale dr. z nemocnice odporúčal počkať so snažením 3 mesiace a môj obvodný, keďže vedel presne všetko od začiatku ako bolo ,aspoň jeden celý cyklus, čiže ovulácia a menštruácia a potom sa snažiť určite nie skôr.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@7tinka7 mala som 4-5 biochemickych o ktorych viem a hcg mi klesalo cca 2 tyzdne. Ja som zacala krvacat az ked hcg kleslo na nulu to bolo za cca 14 dni. Ak mas hormon hcg vvtele myslim ze ovulacia zrejme neprebehne ..skus si o tyzden spravit ovu test. Ale ja bybdom pockala az na pokles hcg na 0. Bud rada ze ide len o biochemkicke a nie ziaden missed v 10tt. Stava sa to velmi casto. Drzim palce. Hlavne pokoj a netlač na pilu. Viem o com hovorim