Ahojte, chcem sa opytat, podarilo sa niektorej z vas otehotniet pocas choroby? Odporucate snazenie alebo nie? Beriem iba paralen 1 tbl denne, nie dlhodobo.. mozeme pokracovat v snazeni? Dakujem
Samozrejme ze mozte
@bia49 no ja ked som si kupovala raz v lekarni tehotensky test a paralen .na chripku.tak ma lekarnicka upozornila.ze paralen nie je vhodny v takom .skorom deadiu a aj som to citala na netw. uz v 2 trimestri nie je taky skodlivy.
@lucinka511 ano to som citala ale ja este nie som tehotna a naozaj je to iba prechladnutie s miernou horuckou, preto sa radsej pytam, viem aj o tom ze v tele ostavaju stopy po liekoch.. u dr. som nebola a nepytala som sa na to, takze preto sa pytam tu 😊 dakujem za odpovede
Ak nemôže paralen, čo potom tie deti, čo sa počali tak, že rodičia nevedeli ako - v stave ťažkej opilosti, pri užívaní silných liekov, fajčení a pod. -
@bia49 ved tak sa snaz. ono az pokial sa vajicko neuhniezdi mozes tie lieky.uhnkezduje sa az 6-10 dni po obulacii. vtedy ke uz napojene na organizmus matku a preto najleosie ziadne lieky.pokial eate nic to vobec nevadi.
@bia49 ahoj,zaujima ma ci si vtedy pocas chorob y otehotnela?🙂aj na mna nieco lezie,mam 38C teploty ,skriabe ma hrdlo,priedusky...a tiez neviem ci sa teraz snazit ci radsej nie....
@snehuuulienka ano, prispevok bol pisany 21.9. a to som otehotnela v tomto cykle. Posledna ms bola 13.9. Ja som vtedy prestala brat paralen, aj ked ma bolel zub som si uz ziadne tabletky nedala a nadcha ma opustila sama od seba. Od vtedy, si musim zaklopat som neochorela, iba co ma na dva dni chytilo hrdlo zachripnute. Je to na tebe, co sa tyka organizmu, moj to zvladol 😉 drzim palcekyy
Baby ja vás obdivujem, ja som teraz chorá ale brutálne teploty a veru ani by ma nenapadlo si vrznut 😂😂😂😂
@anjelik14111 až v máji som otehotnela,tak kľud 😉
tak ak teraz nahodou pocnes vajicko sa uhniezdi az tak o 10 dni tak by som povedala ze ak nebudes ten paralen brat este tyzden tak to az take hrozne nebude ja som vzdy otehotnela prechladnuta :D... asi slaba imunita a hned sa na mna prilepilo :D:D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bia49 urcite nie, dobrat paralen a dat ocistnu kuru od liekov a az potom mozte pokracovat