Otehotnenie po spontánnom potrate

lady911
17. jún 2018

Ahojte,

je tu prosim niekto, komu sa po potrate nedarilo otehotniet? My sa snazime uz 5.mes.
Ja som myslela, ze tento mesiac to naisto vide, ale dnes som dostala, som sa rozrevala ako take male decko, som z toho strasne smutna.

pininka
17. jún 2018

Drzim ti velmi palce,aby vam to vyslo. Ja som bola tehu tri mesiace po potrate, ale tiez som az do druheho trimestra trpla,aby opat neprisiel potrat.

veronika0122
17. jún 2018

Aj mne sa to podarilo do 3 mesiacov, neboj sa, určite to príde, treba tomu nechať voľný priebeh a nemyslieť na to veľmi 😉 držím palce

sue155
17. jún 2018

Nám sa podarilo otehotnieť až 6 mesiacov po MA. Dopriali sme si dovolenku, vypli, oddýchli si a pomohlo 😊. Držím palčeky 😊😊😊

taziona
17. jún 2018

Nam sa podarilo po roku ked som to uz psychicky vzdala, v tom istom mesiaci ako 1x. Neviem ci mam plodne jedno obdobie v roku alebo co :D A o tri dni by nas maly zazrak mal prist na svet. Je to tazke, tiez som si tym presla a neda sa ani zakazat hlave,aby si na to nemyslela. Drzim silno prsty 🙂

aleale88
17. jún 2018

@lady911 zacni brat vitaminy,aj tvoj muz. Nam sa podarilo takmer az po roku,ale len na zaklade brania vitaminov,ktore sme nestihli ani dobrat.

lmml
17. jún 2018

Treba vypnúť.. tiež som potratila a dva mesiace mi úplne sibalo z toho že chcem späť svojho drobca.. ten tretí mesiac som už bola na prášky vykaslalaa sa na to lebo však jedného som mala musela som žiť pre neho lebo aj on potreboval maminu a nie trosku a wuala deň pred mojimi meninami som zistila že som tehu lebo mi bolo brutálne zle a v Piatok má klbko už mesiac! 😘 Držíme palce..😘😘😘

lmml
17. jún 2018

A inak bola to celkom náhoda lebo som potratila 3.6.2017 a drobec sa mal narodiť 2.6.2018 takže to beriem tak že mi ho druhý drobec z hora poslal..❤ aj keď ma brutálne vytrápil.. + som k tomu brala ešte aj kyselinu listovú..😊

wejti
17. jún 2018

Ahoj, ja som potratila 6.5.2018 a 3.6.2018 som zistila ze som znova tehu. Neprišla ani prvá ms. Dúfam že teraz do úspešného konca. Držím palce

snazilka1004
17. jún 2018

Tým že jej niektoré napíšete že ste otehotneli hneď tak to jej na psychike určite nepomôže.... určite sa to raz podari, podarilo sa predtým tak sa podarí znovu len treba byt psychicky ok, viem je ťažké sa na to neupinat, ale skús brat nejaké vitamíny... vtedy si otehotnela hneď alebo to tiež chcelo nejaký čas? Ale predovšetkým je potrebné sa s tým zmieriť a preniesť sa cez to... Ja som o babo prišla v 23tt a áno podarilo sa nám skôr ( po 4 mesiacoch) ale najprv som sa s tým musela zmieriť a v tém mesiac to aj vyšlo keď som sa s predošlým babom rozlúčila, a nemyslela len na to že chcem byt zase tehotná a kedy mam plodne dni, proste keď som sa konečne začínala cítiť fajn tak to vyšlo... tak skúste niekam ísť na víkend a ono sa to podarí uvidis 😊😊😊

ilike33
18. jún 2018

Treba relaxovat a uvolnit sa. Mne sa podarilo otehotniet po roku. Takze klud, ono to pride samo. Telo to citi kedy je na to pripravene. 😊😉

saska1975
20. jún 2018

aj ja mám tak problem ja tiež som potratila a teraz sa snažime asi už 2roky a nič neviem čim to je teraz som mala taky mendzes že mi meškal 4dni a po 4dnoch mi došiel a ale to je take ako keby špinenie silné čo to znamená poradtemi dakujem

mima172
24. nov 2018

Ahojte... Ja som sa dozvedela, že babatku nebije srdiečko len včera (10tt, bábo malo "miery" na 7tt) - zamlknuty potrat. Mam 30 rokov a toto bábo bolo naše vytúžené a pekne dlho sme naň cakali. Natesena som šla včera na prvý ultrazvuk a v mori sĺz z neho. Teraz ma nechali vyčkať na samovolny potrat (čo ma neskutočne desí).
Je to čerstvé, no len tieto a podobné príspevky ako sa vam mnohym podarilo opäť otehotnieť a porodit zdravé babatka, ma "držia nad vodou".
Prepáčte mi za tento výlev, možno to sem ani nepatrí...
PS: autorke témy moooooc držím palce, aby sa čoskoro radovala...

ilike33
24. nov 2018

@mima172 drz sa. tiez som tak mala, a po roku sa mi podarilo otehotniet a teraz uz len par tyzdnov do porodu. Netreba to vzdat, vsetko pride samo.

mima172
30. nov 2018

@ilike33, ďakujem za milé slová. Mrzí ma, že si si tým tiež prešla. A srdečná gratulácia k bábätku pod <3

levika26
26. dec 2018

@aleale88 ahoj.. a ake vitaminy ste a manzelom brali??

denisa58
7. aug 2020

ahojte chcem sa opýtať v máji 13 mi robili kyretaz v 4t a pred vyše týždňom som spontánne potratila začala som mat hnedý výtok šla som na pohotovosť pichli injekciu ukazal mi sono kde bolo pekne vidno babo a povedal mi ze je tam všetko ôk a poslali ma domov aj z liekmy na zastavenie (v utorok) v pondelok na ďalší týždeň som šla k svojej gyn.ta mi len povedala ze som potratila a ze sa to vycisti( vycistilo) samo nebrala mi ani krv nic ..stále cítim pobolievanie podbrušku bolesti krížov a tlaky mam od spodu ako by mi tam niečo tlacilo stále mam chute ako pri tehotenstve.dnes som volala doktorke aj ma zavolala a povedala mi ze tam je všetko ok .ze to mam z chrbtice ..mate nejaka skúsenosť ak áno poraďte mi nezdá sa mi to

stefania100
8. sep 2020

@aleale88 Prosim Vas ake vitaminy ste brali? Dakujem 💐

abcmajacba
9. feb 2021

@wejti ahoj, bolo všetko ok až do konca?

denisa58
9. feb 2021

@abcmajacba ano vsetko ok..a pred nedavnom sa mi podarilo otehotniet tak dufam ze to teraz vsetko dobre dopadne

abcmajacba
10. feb 2021

@wejti ahoj aj u teba bolo všetko ok, keď to bolo tak rýchlo po sebe?

abcmajacba
10. feb 2021

@denisa58 tak to som veľmi rada a držím palce 😍👍

eva1235
23. feb 2021

@mima172 ahoj prosim ta stalo sa mi to iste. Vidim, ze uz mas babo chcela by som sa opytat po akom case po spontannom potrate sa podarilo otehotniet? Dakujem

mima172
23. feb 2021

@eva1235 Ahoj 🙂 Nakoniec bábo neodišlo spontánne ale musela som ísť na kyretáž. Začali sme sa snažiť hneď po prvom cykle, otehotnela som v máji 2019, čiže v 5tom cykle, no spontánne som potratila hneď na začiatku tehotenstva. Opäť sme sa začali snažiť hneď a otehotnela som v septembri toho roku a aktuálne máme krásnu 9 mesačnú dcérku. Tehotenstvo bolo síce dosť náročné, nakoľko sme o ňu takmer prišli, narodila sa o mesiac skôr a teraz už je z nej taký malý čertík 🥰 Držím ti palce 🙏🙂

wejti
23. feb 2021

@eva1235 ja som otehotnela ešte pred prvou ms po potrate, a porodila zdravú dcéru.

wejti
23. feb 2021

@abcmajacba ahoj áno bolo.

abcmajacba
23. feb 2021

@wejti tak držím palce aj teraz a ďakujem za odpoveď 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre