Otehotnenie po dlhom užívaní antikoncepcie - skúsenosti

monika11m
1. dec 2013

ahoj chcela by som sa spitat ake mate skusenosti s otehonenim po dlhsom uzikani anik. ja som brala 5,5 roka.

isabella22
1. dec 2013

Ahoj no velmi zlu....uz mam teraz 4 mesiac od vysadenia a prvy mesiac co mam vobec ovulku....prve 2 mesiace len vyvolavacky co som nemohla dostat mrchu a uvidime co bude tento mesiac...

matulik5521
1. dec 2013

@monika11m ahoj, ja som brala 4 roky a podarilo sa nam hned na druhy krat 🙂

antonia05
1. dec 2013

ahoj, ja som brala najprv cca 3 roky a mala som s tým problém...a na druhýkrát som brala 6 rokov a ani neviem kedy som ostala tehotna 🙂

natas4
1. dec 2013

@monika11m ja som uzivala antikoncepciu 15 rokov a otehotnela som v podstate hned po vysadeni

nikuska386
1. dec 2013

Ja som brala 4 roky, po vysadeni sme vsetko nechali na nahodu, tak isto nasledovali vyvolavacky na mrchu atd. A po roku ked som uz to ze kramy neprisli brala ako samozrejmost a vybrala sa opat na vyvolavacku na monitore bola 7 tyzdnova fazulka so srdieckom 🙂

liz_lemon
1. dec 2013

ja som brala 10 rokov, otehotnela som cca po roku

linda20111
1. dec 2013

@monika11m ja som brala 7rokov, ukoncila som uzivanie a pol roka sme si davali pozor, kedze som este otehotniet nechccela az po pol roku sme sa rozhodli ze chceme babo, podarilo sa mi ihned otehotniet.

hrjanka
1. dec 2013

tabletky som brala 7 rokov, o dieťa sme sa začali snažiť dva mesiace po vysadení, keď mi prišla prvá menštruácia, štyri mesiace na to mi vyoperovali cystu ( preto už v živote nebudem brať antikoncepciu, nepotrebujem si uháňať cysty :P ) no a po necelom roku od vysadenia tabletiek sa zadarilo ;) ale záleží od organizmu, mám známu, čo otehotnela po rokoch brania antikoncepcie na prvýkrát. Treba len skúšať a nestresovať, keď to na prvý raz nevyjde 🙂

bosoriak
1. dec 2013

@monika11m Brala som 8 rokov, otehotnela som na prvykrat. Potom som mala dlhu prestavku, otehotnela som druhy a tretikrat, potom som brala necely rok. Zatial je to 4. mesiacpo vysadeni a este tehotna nie som, ale nejako to nesilim, ani nepocitam ziadne plodne dni ani nic, takze mozno len nahoda. A uz som aj starsia, takze do suvisu s HAK to nedavam, zatial 🙂

monika11m
autor
1. dec 2013

dakujem za odpovede a budem optimistka takze sa my to dofam podari ci skor!

petrula21
1. dec 2013

ja som brala taktiež takmer 5 rokov, vysadila som a podarilo sa nám hneď 🙂

schira
2. dec 2013

Ja som brala 5 rokov antikoncepciu a otehotnela som az za 3 roky. Ale kazda sme ina, drzim palce🙂.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre