ahoj chcela by som sa spitat ake mate skusenosti s otehonenim po dlhsom uzikani anik. ja som brala 5,5 roka.
@monika11m ahoj, ja som brala 4 roky a podarilo sa nam hned na druhy krat 🙂
ahoj, ja som brala najprv cca 3 roky a mala som s tým problém...a na druhýkrát som brala 6 rokov a ani neviem kedy som ostala tehotna 🙂
Ja som brala 4 roky, po vysadeni sme vsetko nechali na nahodu, tak isto nasledovali vyvolavacky na mrchu atd. A po roku ked som uz to ze kramy neprisli brala ako samozrejmost a vybrala sa opat na vyvolavacku na monitore bola 7 tyzdnova fazulka so srdieckom 🙂
ja som brala 10 rokov, otehotnela som cca po roku
@monika11m ja som brala 7rokov, ukoncila som uzivanie a pol roka sme si davali pozor, kedze som este otehotniet nechccela az po pol roku sme sa rozhodli ze chceme babo, podarilo sa mi ihned otehotniet.
tabletky som brala 7 rokov, o dieťa sme sa začali snažiť dva mesiace po vysadení, keď mi prišla prvá menštruácia, štyri mesiace na to mi vyoperovali cystu ( preto už v živote nebudem brať antikoncepciu, nepotrebujem si uháňať cysty :P ) no a po necelom roku od vysadenia tabletiek sa zadarilo ;) ale záleží od organizmu, mám známu, čo otehotnela po rokoch brania antikoncepcie na prvýkrát. Treba len skúšať a nestresovať, keď to na prvý raz nevyjde 🙂
@monika11m Brala som 8 rokov, otehotnela som na prvykrat. Potom som mala dlhu prestavku, otehotnela som druhy a tretikrat, potom som brala necely rok. Zatial je to 4. mesiacpo vysadeni a este tehotna nie som, ale nejako to nesilim, ani nepocitam ziadne plodne dni ani nic, takze mozno len nahoda. A uz som aj starsia, takze do suvisu s HAK to nedavam, zatial 🙂
dakujem za odpovede a budem optimistka takze sa my to dofam podari ci skor!
ja som brala taktiež takmer 5 rokov, vysadila som a podarilo sa nám hneď 🙂
Ja som brala 5 rokov antikoncepciu a otehotnela som az za 3 roky. Ale kazda sme ina, drzim palce🙂.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj no velmi zlu....uz mam teraz 4 mesiac od vysadenia a prvy mesiac co mam vobec ovulku....prve 2 mesiace len vyvolavacky co som nemohla dostat mrchu a uvidime co bude tento mesiac...