Ahojte, chcem sa poradit, brala som dlhodobo antikoncepciu (par rokov), koncom augusta som ju vysadila a odvtedy sa s manzelom snazime o dietatko, no zatial bez uspechu. Viem ze je to este kratky cas na snazenie ale aj tak nas to zamrzi ked mi pride menzes 😀
Ku svojej doktorke som objednana az v marci, aby ma pozrela, pripadne urobila nejake testy. Ale co ma zaujima, ake mate skusenosti s otehotnenim po uzivani antikoncepcie? Kedy, ako dlho trva kym sa telo ocisti od antikoncepcie? Viem ze je to individualne, len ma proste zaujimaju vase skusenosti, dakujem 🙂
@malebiele ja som v máji vysadila antiku a otehotnela som až v januári.
Ja som vysadila HAK a nemohla som dlho otehotnieť cca 5 rokov s čoho bolo 3 roky intenzívne...proste nenaskocila mi ovulácia
V juni som brala antik.,nasledne som 26.6 .dostala MS,hned v juli som otehotnela...bohužiaľ skoncilo sa to MA....
Asi je to individuálne, kamoška vysadila v decembri a v januari bola tehotná a ja som vysadila december 2018 a stále tehotna nie som
@malebiele daj si urobit hormonalny profil,ci ti vobec prebieha ovulacia.
@babyfrog ked sa netvoria vajicka alebo su nefunkcne vajcovody ci vajecniky,tak to hormony nespustia. Viem to z vlastnej skusennosti.
@miriam1983 a ci vsetko funguje ako ma zistim hormonalnym profilom?
@malebiele no zisti ako ti funguju vajecniky a ci prebieha ovulacia. Ked sa zisti chyba,tak to bude riesit.
Absolútne sa telo nemusí po antike "čistiť".. Ja som otehotnela hneď.
Anti som brala tiež veľmi dlho, tuším aj 6-7 rokov, a do polroka som otehotnela
@miriam1983 ja som vôbec neovulovala..nedozrievali vajíčka... V ISCARE mi nasadila letrozol a zrazu som ovulovala po pár cykloch s letrozolom už som ovulovala bez neho... Teraz som 23.tyzdnen tehotenatva
@babyfrog no,ale najskor ti museli zistit,ci vobec ovulujes. Ona nevie ci ovuluje alebo ci sa jej tvori malo vajicok,pripadne moze mat upchate vajcovody a az ked zistia pricinu,tak to mozu riesit. Nie ze daju nejake hormony a hotovo.
@miriam1983 však áno..malé ona sa pýtala či sa to dá...tak áno dá sa...ale samozrejme že jej nikto nepredpisw lieky bez vyšetrenia..
@babyfrog ano. Ja som to myslela tak,ze treba najskor zistit co sa deje
@babyfrog
@miriam1983 ano ano tak som to myslela, ze ked sa zisti ze nie je ovulacia, ci sa to da nejako upravit niecim 🙂
Do roka je to v poriadku.Každé telo je iné jedna otehotnie hneď, druhá až po roku 🙂
Telo sa potrebuje očistiť.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@malebiele
Prvykrat som ostala do mesiaca tehotna
Druhykrat do roka