Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti. 2x som mala biochemicke tehotenstvo. Mesiac po meskaci.. Nakolko dr. Povedal, ze pohoda, môžeme sa snazit. Teraz si davame pauzu, minimálne mesiac. Viete mi niekto povedat, ci treba nejake testy alebo nieco? Ci len staci jest vitaminy. Dr. Vravel, ze je to ok. Verim mu, ale nic neodporucil ani nepovedal blizsie. Jedno dietatko uz mame.
Dakujem za vsetky rady.
@maron264 Ahoj, 2x biochemicke môže a nemusí byť náhoda. Ja som mala potrat v 5tt a potom biochemicke a presne toto povedal moj Dr. Na jeho odporúčanie som teda išla na imuno a našiel sa dôvod. Nevravim, že to môže byť aj tvoj pripad, nakoľko už dietatko máš, ale buď si dáš spraviť vyšetrenia alebo budete skúšať ďalej.
Žienky ? Kedy ste dostali menštruáciu po včasnom potrate ? Ja som krvácala len vtedy, keď sa to stalo - ten jeden jediný deň a to iba po zatlačení na wc (inak nič, celý deň čistá vložka) tak som chcela vedieť aké máte skúsenosti vy, kedy vám prišla ?
@luci_ba ahoj prosim ta a na tej imuno si bola na nejkych specialnych testoch? Alebo to bol ten obyc odber krvy na zistenie stavu imunity? Lebo ja som bola teraz na imuno robili mi testy imunity ale kvoli zdravotnym problemom a zaujima ma ze keby som mala nejaky problem ohladom pocatia ci donosenia ci by mi to tento test ukazal alebo sa musi spravit nejaky uplne iny specialny test. Dakujem ☺️
Ono to môže byť náhoda, ale nemusí.
Ja som mala 2x biochemicke.. Ale trochu inak - s 2 partnermi (samozrejme ex a terajší a odstupom času 😂) a gynek ma posielala na genetiku. Ja som jej povedala nie ešte jednu šancu tomu dám. Mala bude mať 2 roky.
Takze je na tebe ci ešte skúsite alebo pôjdeš na vyšetrenia.
@hennyinnsbruck a snazite sa hned alebo davas chvíľu oddych?
@maron264 my sme sa ďalej hneď snažili. Ked to biochemicke netreba pausu.
Klaplo to na 3tí alebo 4ty cyklus nepamätám presne. ... 2roky bude mať malá 😊
@hennyinnsbruck prepac, ja som to pochopila, ze mas este jendu malu 😁 tak super mam nadej, ze tiez by to mohlo byt ok.
@maron264 pohoda 😉😉 ono je to tak, o biochemickom by veľa žien nevedelo keby sa netestovalo zavčasu. Ono sa neuchyti,resp zle a ms príde s par dnovym meškaním.....
Je ozaj na tebe ci pôjdeš na vyšetrenia alebo das tomu ešte šancu 😉
ahojte, prosim vas mali ste nasledujuce cykly po biochemickom tehu pravidelne? Ja som mavala pravidelny cyklus vzdy na 29.den ale teraz mi prvá MS po biochemickom tehu mešká a nemôžem sa kvôli tomu začať pripravovať na ďalší vklad v CAR
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.