Ahojte dievčatá a zeny.Chcem sa opýtať,či sa ti nejde nejaká žena,alebo pár ,ktorým sa podarilo otehotnieť,až keď vysadili cigarety.Pretoze my už skúšame všetko a nedarí sa rok a to mám po 35 ke a jedno dieťa 10rocne....no partner fajčí....bral aj vitamíny na plodnosť,doplnky atď...ale nič...ja som už bola na vyšetrení a všetko v poriadku...partner ešte nebol ...ale nemá nadváhu ,má 31 rokov,vyšportovaná,zdravá strava v celku... nepije alkohol ..len to fajčenie....ďakujem za rady 🙂
vies co to je asi take individualne lebo ved si zober ze uz kolkym sa "zadarilo" ked jeden z paru aj pil aj fajcil to je take, i ked ak sa snazite nebolo by na skodu tie cigy vynechat.
moj vykuruje jak fabrika a s otehotnenim nebol najmensi problem. Ani sme nechceli este, ale "prihodilo sa" 😉
Preto je jasne ze je to individualne 🙂 Ale teda pokials a fakt snazite dlhsie a nic, za pokus nic nedate no 🙂
Ja som fajčila cca 20 rokov minuly rok som prisla o babo poslali ma na rozne vysetrenia reproimunologia, hematologii atd tak si povedala ze nebudem si dobrovolne skodit neviem ci je to presne tym v decembri som otehotnela brala som aj Mumio je to na očistenie organizmu.
Ja by som skôr poslala na vyšetrenie aj partnera. Nemyslím, že by len samotné fajčenie bolo dôvodom.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak vraví sa, že to môže ovplyvňovať spermie, ale neviem... moj manžel tiež fajčí, vek aj tvoj popis celkom pasuje aj k mojmu a nebol problém...