Otehotnenie po abstinencii cigariet

6. jún 2022

Ahojte dievčatá a zeny.Chcem sa opýtať,či sa ti nejde nejaká žena,alebo pár ,ktorým sa podarilo otehotnieť,až keď vysadili cigarety.Pretoze my už skúšame všetko a nedarí sa rok a to mám po 35 ke a jedno dieťa 10rocne....no partner fajčí....bral aj vitamíny na plodnosť,doplnky atď...ale nič...ja som už bola na vyšetrení a všetko v poriadku...partner ešte nebol ...ale nemá nadváhu ,má 31 rokov,vyšportovaná,zdravá strava v celku... nepije alkohol ..len to fajčenie....ďakujem za rady 🙂

veronika3110
6. jún 2022

tak vraví sa, že to môže ovplyvňovať spermie, ale neviem... moj manžel tiež fajčí, vek aj tvoj popis celkom pasuje aj k mojmu a nebol problém...

bronik89
6. jún 2022

vies co to je asi take individualne lebo ved si zober ze uz kolkym sa "zadarilo" ked jeden z paru aj pil aj fajcil to je take, i ked ak sa snazite nebolo by na skodu tie cigy vynechat.

modraslamka
6. jún 2022

moj vykuruje jak fabrika a s otehotnenim nebol najmensi problem. Ani sme nechceli este, ale "prihodilo sa" 😉

waggi
6. jún 2022

Preto je jasne ze je to individualne 🙂 Ale teda pokials a fakt snazite dlhsie a nic, za pokus nic nedate no 🙂

jankab218
6. jún 2022

Ja som fajčila cca 20 rokov minuly rok som prisla o babo poslali ma na rozne vysetrenia reproimunologia, hematologii atd tak si povedala ze nebudem si dobrovolne skodit neviem ci je to presne tym v decembri som otehotnela brala som aj Mumio je to na očistenie organizmu.

majki_ki
7. jún 2022

Ja by som skôr poslala na vyšetrenie aj partnera. Nemyslím, že by len samotné fajčenie bolo dôvodom.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre