Otehotnenie hneď po kyrete

okm221
20. aug 2024

Ahojte keďže som mala len šetrný zákrok, som fit, neboli ma nič, nekrvacam, neodobrali mi celu stielku ale vlastne len plod a hematom... Dr mi vravela ze ideálne otehotnieť po 2 cykle aby som mala od sledovanu ovulaciu.. Ale nebola extra proti ani po prvom..
Sú tu nejaké žienky alebo poznáte niektoré, ktoré otehotneli ešte skôr a vlastne im neprišiel ani prvy menzes? Poprípade otehotneli po prvom ms?
Zabudla som sa spýtať koľko trvá kým, vyprchá hcg kvôli testovaniu ďalšieho tehu.. Neviete?

masandra
20. aug 2024

@okm221 poznam vela zien, ktore hned po kyrete otehotneli a vsetko bolo ok🙂. Hcg kym klesne je velmi individualne, ja som mala spontanny potrat q trvqlo skoro 3 tyzdne, kym klesol 🙂

okm221
autor
20. aug 2024

@masandra mam sa hlásiť ešte u svojej dr do 21 dní, tam si chcem dat skontrolovať sliznizu, ak to bude ôk tsk by sme skúsili.. Ci len testami skúšať to hcg ako bude klesať? 😑

masandra
20. aug 2024

@okm221 ja som chodila na krv kazdy tyzden myslim 🙂

okm221
autor
20. aug 2024

@masandra ďakujem, spýtam sa teda dr, či by bola ochotná.

masandra
20. aug 2024

@okm221 okej, nemas za co 🙂

jaga18
20. aug 2024

Otehotnela som hneď po prvej ms. Všetko bolo OK.

bejbs123
20. aug 2024

Tak po kyret by mal byt do prvej ma sex len s ochranou kvoli moznemu zapalu

okm221
autor
20. aug 2024

@bejbs123 a veľa otehotnelo aj pred.. Napríklad my sme aj 7 dní po porode sexovali, lebo ja som nemala žiadne problémy ani šitie poranenia a nič ma nebolelo

bejbs123
20. aug 2024

@okm221 pisem,ze by sa malo do prvej ms sexovat s ochranou kvoli moznemu zapalu,je jasne,ze to vela ludi nedodrziava,kazdy sa rozhoduje za seba,pisem len to co mi povedal doktor,ja doktor nie som

okm221
autor
20. aug 2024

@bejbs123 jasne, hlavne je ísť podľa pocitu, ak sa na to necítim tsk radšej nie..

h2
20. aug 2024

Tu máš jednu, čo otehotnela hneď po kyrete. 😲
https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/neviem-kto-je-otcom-2/

larinka552
20. aug 2024

Samozrejme sex par dni po kyrete, hned aj tehotenstvo a tipovacka kto je otec nech nie je nuda 😃
https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/neviem-kto-je-otcom-2/#post-88064856

bejbs123
20. aug 2024

@h2 tak ale toto je iny extrem,moj muz by ju nazval obecnym bicyklom,jazdi na nom kazdy 🤣 chuda dieta

okm221
autor
20. aug 2024

@larinka552 haha no :D poteší.. Snáď si niekto robil len srandu..
Ale čítala som aj normálne komentáre už, že ms ani neprišiel.. My isto budeme mat sex aj skorej, ja vôbec ani nekrvacam..

okm221
autor
20. aug 2024

@okm221 ale nevravím ze to je správne a ani hneď tehotenstvo nieje správne.. Ale zas niektorý dr tvrdí čím skôr tým lepšie.. Ak bude sliznica ôk a krcok ôk na Sone.. Tak myslím ze nieje co riesit

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre