Ahojte mne sa stala taka vec áno moja chyba... Mala som anovulacne cykli(sledujem) uz par mesiacov mala ma 7 mesiacov. A mala som dostat MS(mala som uz cykli skoro pravidelne) a mala som aj taky pocit a vsetko , ze ju dostanem preto sme si v noci zasúložili bez nicoho neplanovane . Na druhy den som zdesene zistila ze mam ovulacny hlien a mne nastala po roku a pol po prvá ovulacia. Sex bol v nedelu nadránom a ovulka v pondelok doobeda urcite to bola ona mala som vsetko asi tak dva dni. Podtlak ,hlien, dokonca mi aj nechutilo jest a hnacka citala som, ze to vsetko pri ovulke môze byt. Ja som ale hlavne ten hlien mala a taky tlak tam dole no ocividne som cítila, ze nastala. A hlavne patrím medzi zeny ,ktoré ovulky cítia a vedia ze presne kedy nastanu lebo mavam pri nich bolesti. No co mam povedat som hlúpa(ze som takto riskovala) a teraz sa bojím ,že môžem byť tehotná. Asi blbá otázka, ale je tam asi velka sanca ci? Otehotnel niekdo pred ovulkou ? Viem ze spermie tam vydrzia 3 dni aj dlhsie, ked maju plodny hlien🙄
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sylwi23 ahoj ak sa bojíš preco sisi nedala tabletu PO 🙈 nikomu sa zadari hned aj pred aj počas ovu a niekto moze mat sex každý deň a nezadari sa jediné čo ti ostava je čakať ako to dopadne a nabudúce si dať pozor ak nechcete teraz ďalšie dieta ženské telo je nevyspytateľné to že si mala ovu a mali ste sex je teraz tak 50:50🤷♀️